Product Data Sheet: Emerson Plantweb Insight

Omtrent 20% av produsert damp forsvinner via lekkasjer i kondenspottene

Når dampen forsvinner, betyr det tapt energi, og tapt profitt

Du vet kanskje at en blokkert kondenspotte, eller en kondenspotte med lekkasje resulterer i tapt energi. Men vet du hvor mye penger som forsvinner med dampen?

U.S. Department of Energy, forteller at omtrent 20% av produsert damp forsvinner via lekkasjer i kondenspottene. Dette utgjør en stor andel av din energiregning.

I de aller fleste tilfellene utføres det årlig audit av slike systemer, og dette vil gi deg sikkerhet inntil en viss grad. Dette vil imidlertid ikke gi deg en «real-time» status på kondenspottene, og potensielt kan en av kondenspottene feile dagen etter en audit. Dette kan gi store konsekvenser i form av tapt energi, og fare for «water-hammer».

Hva om du kunne ha konstant synlighet på alle dine kritiske kondenspotter. Dette fra et system som er enkelt og montere, samt vedlikeholde? Nå kan du det!

Hvordan gjør vi det?

Rosemount sin 708 Acoustic Sensor gir deg fullt innsyn i dine kondenspotter uten manuelle runder. Ved å benytte seg av denne sensoren er det ingen bekymring for å tilføre merarbeid. Sensorene er basert på clamp-on teknologi, så ingen mekanisk arbeid må utføres. De kan enkelt monteres der den måtte ønskes. De er batteridrevet med 10 års driftstid, så ingen behov for hyppig batteribytte. I tillegg kommuniserer de trådløst, så ingen kabler må trekkes.

Du vil motta informasjon om kondenspottene har normal drift, har lekkasjer eller er blokkert i lukket tilstand, alt dette direkte inn i en enkelt og intuitiv software. Ønsker du å integrere dette i ditt eksisterende system kan dette også gjøres på enkeltvis med kjente kommunikasjonsprotokoller.

Last ned hele White Paperet.

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...
670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...
Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad.