Sirius erweitert sein Portfolio um leistungsstarke Baugröße /

Nye produkter som øker bruksområdene ytterligere

Multifunksjonell, brukervennlig og sikker reléportefølje fra Siemens

Med Siemens SIRIUS-releer får du en modulbasert portefølje som tilbyr komponenter som kreves for enhver motortilførsel-applikasjon fra én enkelt kilde. Porteføljens produktbredde er den mest komplette og omfattende på markedet.

Uansett om du trenger kompakte tids- eller overvåkingsreleer, spesielt smale koblingsreleer, plug-in releer, eller støysvake strømreleer, nå er det også kommet nye produkter som øker bruksområdene ytterligere.

Brukervennlige sikkerhetsreleer

Med nye SIRIUS 3SK2 har du sikker nedstegning av opptil seks forskjellige motorer. Den er godkjent opp til SIL3 (IEC 61508) / PERFORMANCE LEVEL E (ISO 13849-1).

Sikkerhetsreleet kommer i to ulike varianter: Med 22,5 mm er det mulighet for opp til fire forskjellige grupperte nedstegninger. Den har integrert 10 F-DI, 2 F-DO og 1 DO. 45 mm tilbyr sikkernedstegning av opptil hele seks forskjellige motorer og kommer med display for status og diagnose. Med hele 20 F-DI, 4 F-DO og 2 DO integrert i én og samme enhet er SIRIUS 3SK2 en av de mest kompakte og fleksible sikkerhetsreleene på markedet.

Sikkerhetsreléet kan utvides med Fail-Safe-reléutganger eller Fail-Safe 3RM1 hybridmotorstarter ved bruk av felles bakplan, for en kompakt løsning som reduserer kabling. Typiske applikasjoner for SIRIUS 3SK2 inkluderer bruk av F-DI som nødstopp, dørmonitorering med eller uten lås, RFID-monitor, laserskanner samt lysgardiner med eller uten muting-funksjonalitet, tohåndspresse eller dørmatter. 3SK2 programmeres med enkle grafiske funksjonsblokker.

Spar plass og tid med nye tidsreleer

SIRIUS 3RP25 er en utvidet plassbesparende og funksjonell serie med tidsreleer. Porteføljen tilbyr et bredt spenn enheter; fra monoreleer med klassisk på/av tidsforsinkelse med retur, til multifunksjonsrelé som passer enhver applikasjon.

Tidsreleene tilbyr opptil 27 ulike funksjoner i én og samme modul, og er derfor svært effektiv og tar lite plass. Med universalspenning fra 12V til 240V, blir antall forskjellige varianter i 3RP25-serien nærmest halvert. Dette gjør det enklere med logistikk, lager og service fremover. 3RP25 kommer i SIRIUS Innovation-design med potensiometer for enkel innstilling av funksjon, og er enten 17,5 mm eller 22,5 mm. Tidsreleet er også utstyrt med en ny watchdog-funksjon for sykliske sekvenser for styring av for eksempel transportbånd. Med halvlederutganger for robust og høy på/av-frekvens er tidsreleene enda mer fleksible og tilpasset for bruk i kompressor- eller heisapplikasjoner, samt trevirkemaskiner. 3RP25 har fjernbare tilkoblingsterminaler som gjør at du slipper å skru eller kable, og minimerer mulighet for feilinstallasjon. 3RP25 vil fullt og helt ta over for gamle 3RP15.

Moderne og kompakte koblingsreleer og signalomformere

Mellom kontrollere og feltutstyret trenger vi koblingsreleer og signalomformere for å beskytte installasjonen. Med 3RQ3 koblingsrelé og 3RS70 signalomformer får anlegget ditt den sikkerheten det trenger. Enten du trenger galvaniskskille for isolering av kretser, konvertering av spenningsnivåer, forsterkning av  kontrollsignaler eller beskyttelse mot overspenning, er 3RQ3 et robust førstevalg.

Serien tilbyr enkel og rask installasjon med skru- eller fjærklemmer, samt standardisert universaltilbehør for sammenkobling av flere relé, som gir kabelbesparing. 3RQ3 kommer med LED-lys, automatisk eller manuell vender, eller med pluggbare relémoduler. Utgangene kommer som elektromekaniske relémoduler eller solid-state-relémoduler for en støy- og slitasjefri inn- og utkobling, som forlenger levetiden uten mekaniske operasjoner. I tillegg til å forsterke signaler, kan 3RS70 konvertere signaler fra strøm til spenning, og isolerer feltsignaler mellom PLS & IO. 3RQ3 koblingsrelé og 3RS70 signalomformer kommer i SIRIUS Innovations-design, og er på kun 6,2 mm.

For ytterligere informasjon, se: www.siemens.com/relays

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

JFK krympe crop

Bedre ergonomi med et mindre krympeverktøy, - for ledere og kabler opptil 2,5 mm2

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser. I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnittlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.