Kenneth Abrahamsen

Kommer nå sist fra jobb som produktsjef innen elektrobransjen

Mitsubishi Electric FA øker staben ved kontoret i Drammen

Thomas Åsrud rolle i Mitsubishi Electric blir å være et bindeledd mellom våre teknikere og selgere som opererer ute i markedet samt å betjene våre kunder direkte fra kontoret i Drammen.

Åsrud har tidligere erfaringer innen salg-, og kommer nå sist fra jobb som produktsjef innen elektrobransjen der han har hatt produktansvaret for en rekke produkter fra forskjellige internasjonale leverandører.

Thomas er 32 år og bosatt i Sande i Vestfold, han startet opp sin virksomhet i Mitsubishi Electric 3. desember.

Mer informasjon om Mitsubishi Electric FA finner du her;  https://no3a.mitsubishielectric.com/fa/no

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien. 

Erik Hansen Testdal

Ny produktansvarlig BU MI/IFC/ICS hos Phoenix Contact

Erik Hansen Testdal er ansatt som ny produktansvarlig BU MI/IFC/ICS hos Phoenix Contact. Erik (32) har en bachelor som elektroingeniør, med spesialisering innen industriell instrumentering fra NTNU Trondheim.

les mer...