Pepperl milliard crop

Milepæl for Pepperl+Fuchs

2022 ble året selskapet rundet 1 Milliard Euro i omsetning. Akkurat i tide til julaften kunne styret i Pepperl+Fuchs konsernet kunngjøre gode nyheter på egne vegne: For første gang i sin 77-årige historie overskred Pepperl+Fuchs terskelen på én milliard euro i globalt årlig salg akkurat denne dagen.

Selskapet har dermed nådd målet, som opprinnelig var satt til 2025, betydelig tidligere enn planlagt – til tross for alle motgangene de siste årene med krise.

Faktisk har det globalt posisjonerte selskapet mestret utfordringene siden starten av Corona-pandemien veldig godt. Etter et innledende fall i salget på 9 % i 2020, kunne Pepperl+Fuchs registrere en samlet økning i salget på mer enn 40 % i de to årene etter pandemien.

Stor suksess til tross for utfordrende tider

Det faktum at dette ble oppnådd til tross for de enormt anspente forholdene forårsaket av pandemien, forsyningsvanskeligheter, drastisk inflasjon og sist, men ikke minst, krigen i Ukraina og gassmangelen, gjør Dr. Gunther Kegel, konsernsjef i Pepperl+Fuchs, veldig stolt: "Uten det spesielle engasjementet fra våre mer enn 7000 ansatte over hele verden i disse ekstraordinære tider, ville denne storslåtte suksessen ikke vært mulig. For dette vil vi uttrykke vår spesielle takknemlighet til hver og en av dem på vegne av aksjonærfamiliene og styret."

Utsiktene for fremtiden er tilsvarende optimistiske. "Dette enestående resultatet vil tillate oss å fortsette å gjøre strategiske investeringer og konsekvent utvide arbeidsstyrken vår i fremtiden for å sikre langsiktig suksess for selskapet vårt," fortsatte Dr. Kegel.

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Graphic Group Mensch & Medien Gm

3D onlinekonfigurator for modulære testpluggsystemer

Testpluggsystemene FAME er den modulære systemmodulen for energiteknikk fra Phoenix Contact. Med FAME-konfiguratoren kan man nå med få klikk opprette personlig tilpassede løsninger for funksjonskontroll av strøm- og spenningsomformere samt utløse- og signalkontakter.

les mer...
Mario_Drechsler

Rittals fabrikk i Haiger vinner Industrie 4.0 Award

Rittal tildeles prisen Industrie 4.0 Award for sin smarte fabrikk i Haiger ROI-EFESO Management Consulting har etablert en standard for industrien i form av Industrie 4.0 award. I år går prisen til bedrifter som baner vei for den tyske industrien med smarte fabrikker. Rittal tildeles «Industrie 4.0 award 2022» for å digitalisere produksjon ved sin fabrikk i Haiger med hjelp av søsterbedriften German Edge Cloud.

les mer...
Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...