Endress Micropilot_FWR30_05 crop

Ment å forenkle hele prosessen – ved kjøp, installasjon og bruk

Micropilot FWR30, 80 GHz Nivåradar

80 GHz Nivåradar med skytilkobling fra Endress+Hauser. Plasttanker er ofte plassert i avsidesliggende områder. Dette forårsaker en rekke utfordringer for nivåmåling, særlig når det ikke er bare én tank, men flere tanker som er svært spredt.

Ideelt sett er ekstern tilgang til tankene og innstilling av spesifikke grenser mulig, noe som da vil utløse et varsel.

Fordeler

  • Full åpenhet innen oppbevaring og transport av væsker
  • Forenklet løsning fra innkjøp til drift
  • Sikker dataoverføring kombinert med en fleksibel portefølje av digitale tjenester
  • Konstant tilgang til informasjon overalt

I 85 % av alle produksjonsanlegg er nivåmåling svært komplekst eller svært tid- og kostnadsintensivt. Følgelig registreres manglende lagerbeholdning først når tanken allerede er tom og produksjonsprosessen er stagnert. Micropilot FWR30 kombinert med digitale tjenester er verdens første trådløse 80 GHz IIoT-radarsensor.

Den er utviklet for å levere all informasjon og administrere lagerbeholdning i eksterne og mobile bruksområder og ment å forenkle hele prosessen – ved kjøp, installasjon og bruk. Den smarte nivågiveren kombinerer spissteknologi i en kostnadseffektiv sensor. Den enkle utførelsen og de vesentlige funksjonene sparer tid, sikrer kontinuitet og optimaliserer logistikk- og oppbevaringsprosesser.

Konstant åpenhet

IIoT-radarsensoren leverer fakta der det tidligere bare var mulig med antakelser. Den kombinerer en pålitelig måling ved hjelp av 80 GHz radarteknologi og gir tilgang til informasjon om ressurs- og lagerstatus overalt når som helst.

Dessuten leverer den skybaserte løsningen informasjon om containerens plassering, omgivelsestemperatur, måleverdihistorie samt batteri- og driftsstatus. Systemet følger den sertifiserte Netilion-skytjenesten det høye sikkerhetsnivået og kravene til personvern.

Forenkling fra start til slutt

Micropilot FWR30 med Netilion-skytjenester er beregnet på å forenkle prosessen – fra innkjøp til drift. Den trådløse og batteridrevne sensoren monteres av brukeren på en plasttank med bare noen få enkle trinn.

Idriftsetting skjer ved å trykke på en enkelt knapp og uten behov for sensorkalibrering. Ved å skanne QR-koden i Netilion-nettappen kan systemet brukes umiddelbart. Plug-and-play-løsningen er beregnet på å passe perfekt på tanker som kan stables uten at håndteringen av dem påvirkes.

Fleksibilitet og skalerbarhet

Forskjellige slags digitale tjenester sikrer en fleksibel og best mulig prosesstøtte, avhengig av kravene til hvert bruksområde. Alt er tilgjengelig med Netilion Value opp til Netilion Inventory og SupplyCare Hosting ved hjelp av en enhet som smarttelefon, nettbrett eller stasjonær datamaskin.

Netilion Value er en digital tjeneste for verdiovervåking. Den tilbyr dashbord, verdier, historiske data, alarmering og varsling ved hjelp av et enkelt brukergrensesnitt. Smarte sensorer kan integreres og kobles til med bare noen få klikk. I tillegg til at Netilion Inventory tilbyr en forenklet overvåkingstjeneste for å støtte grunnleggende lagerstyringsanvendelser.

Ved siden av status i tanker, siloer og containere vil det også komme en oppgradering (estimert våren 2020), som sammen med historikk også vil vise prediktivt forbruk. SupplyCareHosting er en lagerstyringsløsning som bidrar til å redusere lagerkostnader og øke produktiviteten. Dessuten optimaliserer den forsyningskjeden med individuelle IT-løsninger for lagerstyring og integrering av data i selskapsprosesser og ERP-systemer.

Typiske bruksområder

  • Nivåmåling og sporing av mobile plasttanker som IBC-er – transport av varer, trådløs, ekstern tilgang
  • Nivåmåling og lagerstyring av plasttanker som ikke befinner seg på et anlegg (forskjellige stasjoner) – bredt distribuert, ekstern tilgang, leveringsplanlegging
  • Nivåmåling og lagerstyring av mobile og stasjonære plasttanker i produksjon – vanskelig å sikre strømforsyning, rask og enkel idriftsetting, åpenhet når sikkerhetsbeholdning går tom

 

Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Knut Andreas Myklbust-Vårvang Lillehammer kommune crop

Lillehammer kommune stopper vannlekkasjer på drikkevannsnettet raskere med ny teknologi

Lillehammer kommune har fått et nytt verktøy i kampen mot lekkasjer på vannledningsnettet. Det nye systemet fra Guard Automation hjelper oss med å oppdage lekkasjer tidligere, og ikke minst med å avgrense lekkasjesøk, sier Knut Andreas Myklebust-Vårvang.

les mer...
CACTUS T bane crop

Overvåker T-banesporet på Lambertseter stasjon

Metoden som ble valgt gir en kontinuerlig overvåking av sporet

Cautus Geo overvåker T-banesporet på Lambertseter stasjon der OBOS skal bygge boliger. – Det handler om sikkerhet for reisende og togene, sier Svein-Ole Sjøtun i Sporveien. 200 sensorer er fordelt på 150 meter SAA-setningsslange og 3-aksiale tilt-sensorer. De overvåker hver minste endring på sporet. Slik har det vært siden desember.

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...