MicroMatic kontaktor crop

Fleksible koblingsenhetene for automatisk styring av elektriske apparater

Micro Matic lanserer installasjonskontaktorer

Etter stor etterspørsel fra kundene, lanserer Micro Matic nå installasjonskontaktorer. Kontaktorene kommer i mange forskjellige varianter og dekker et bredt spekter av bruksområder.

Kvalitetsprodukter med unike varianter
Produsenten av kontaktorene, Iskra, er kjent for høy produktkvalitet, og produktserien som nå lanseres er i tillegg unik i Norge. Den inkluderer installasjonskontaktorer på 32 A i 2-polet 1-modul bredde, samt 4 polet i 2-moduls bredde.

Bredt produktspekter sikrer enhetlig leveranse
Produktspekteret dekker 2- og 4-polete kontaktorer med både AC og brumfrie AC/DC-spoler i spenninger på 12 V, 24 V, 230 V og 400 V. I tillegg kommer hjelpeutstyr som terminaldeksler, hjelpekontakter og ventilasjonsmodul.

Produkter med mange bruksområder
«Installasjonskontaktorer brukes hovedsakelig i bygninger for å bryte og styre lys, varme, ventilasjon, motorer og pumper i tillegg til el-billadere, og passer derfor perfekt inn i Micro Matics eksisterende produktportefølje», forteller produktsjef i Micro Matic, Kjell Ytterdal.

«Det er de aller mest fleksible koblingsenhetene for automatisk styring av elektriske apparater i alle typer applikasjoner - fra boliger til kontorbygg, butikker, hoteller og sykehus.», sier Ytterdal, og avslutter med å understreke at lagerført sortiment forløpende vil bli utvidet, etter kundeønsker og -behov.

Morrow Batteries products crop

Morrow og Optimeering skal utvikle AI-drevet software

Kraftproduksjonen må til enhver tid tilpasses forbruket

Det norske cleantech-selskaper Morrow Batteries ASA (Morrow) og Optimeering AS har undertegnet en intensjonsavtale om sammen å utvikle AI-drevet automasjonsprogramvare for kortsiktige kraftmarkedsoperasjoner.

les mer...
AMNYTT 01 2023 kolasj crop

AMNYTT 01 2023 er publisert

Endelig er det offentlig fastslått at det grønne skifte vil kreve med elektrisk kraft enn dagens system kan produsere. En rekke fagfolk og representanter har i lang tid etterlyst økt satsing på produksjon av elektrisk kraft her i landet. 

les mer...
FORSYNINGSSIKKERHET crop

Forsyningssikkerhet avgjørende for å lykkes med elektrifisering av Norge

Har utarbeidet tre råd for hvordan man kan sikre kontroll på forsyningssikkerhet

Sjefforsker Gerd Kjølle i SINTEF mener vi må ligge i forkant på forsyningssikkerhet for å lykkes med elektrifisering av Norge. Digitalisering av kraftsystemet vil bidra til viktige løsninger.

les mer...
PROpartner---Kompetanse_m crop

JFKnudtzen blir Weidmüller PROpartner

Vil forenkle planlegging, forenkle produksjon, forenkle ‘klar-til-installasjon’

Hvilken verdi gir dette kundene til PROpartner distributøren. JFKnudtzen tilbyr bred kompetanse, for å gi kunden de beste løsningene på behovene.

les mer...