Flowteknikk mini flowmeter crop

Verdens minste industrielle coriolis flowmeter

MI-Serie Industriell mini Cori-Flow

Verdens minste industrielle coriolis flowmeter fra CORI-FLOW, forhandles av Flow-Teknikk. Kan brukes for veldig nøyaktig måling og dosering av ultralave flowrater. 

MI mini CORI-FLOW ™ er en presis og kompakt coriolis massemåler. Måleren er designet for å kunne brukes innen industrielle lav-flow applikasjoner. Et område hvor det ikke har vært andre alternativ før nå. Bronkhorst® modell MI serie Masseflowmåler er egnet for meget nøyaktig måling av gass- eller væskestrømningsområder mellom 0-2 kg/h (MI 130) og 0-30 kg/h (MI140) ved driftstrykk opp til 200 bar (høyere trykk kan leveres ved forespørsel). MI 120 lanseres senere, med et måleområde på 0-200 g/h. Elektronikkhuset er robust med IP 67 beskyttelse og SS316 utførelse. Måleren er tilgjengelig med ATEX-godkjenning for bruk i Sone 2-farlige områder. Måleren har en nøyaktighet på 0,2 % av avlest verdi.

Instrumentet inneholder et mikroprosessorbasert PC-kort med signal- og feltbuskonvertering og en integrert PID-regulator

Ved utviklingen av mini Cori-Flow serien, har Bronkhorst oppnådd et teknologisk gjennombrudd for coriolis måling. Ved å lansere kompakte, og kostnadseffektive målere og kontrollere for presis måling av veldig lave flow-rater. Bronkhorst sitt design av mini-coriolis gir meget bra ytelse, selv ved forandringer i prosessforhold.

  • Høy nøyaktighet, god repeterbarhet
  • Rask respons
  • Uavhengig av væskeegenskaper
  • Ekstra tetthet og temperaturutgang
  • Kompakt, robust (IP67) og SS316 design
  • ATEX-godkjenning Cat.3, Zone 2
  • Standard 4-20 mA eller 0-10V utgang
  • Standard RS 232 utgang

 

Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Fortescue Henning Vellene_Egil Hogna crop

Norconsult prosjekterer nytt grønt ammoniakkanlegg for Fortescue Future Industries

Skal utvikle et produksjonsanlegg med en mulig kapasitet på 300 megawatt

Fortescue Future Industries har inngått avtale med Norconsult om prosjekteringen av et produksjonsanlegg for grønn hydrogen og grønn ammoniakk i Svelgen. Fortescue Future Industries (FFI), et datterselskap av det australske selskapet Fortescue, har besluttet at deres Holmaneset-prosjekt skal videreføres.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...