Danfoss tunnel crop

Fordelene forlenger motorens levetid

Mer frihet i design med utvidet uskjermet motorkabellengde

Nå kan du nyte større frihet i ditt tekniske design, fordi VLT® All-mode Filter MCC 201 lar deg designe med færre begrensninger på motorkabellengden. På grunn av forbedringer i trådbåret og HF båret stråling, kan applikasjonen opprettholde frekvensomformerens nominelle EMC klasse for uskjermede kabler som er opp til 1000 meter lang.

Filteret forbedrer motorens forsyningskvalitet ved å filtrere fase-fase og fase-jord til en sinusformet forsyning. Denne forbedrede motorforsyning gir god motorbeskyttelse ved å eliminere belastning av motor lagerstrøm og motorisolering. Disse fordelene forlenger motorens levetid.

All-Pole sinusfiltret fjerner de høyere frekvenser av frekvensomformerens PWM utgangssignal, mellom fase-fase og fase-jord, slik at signalet heretter kan betraktes som sinusformet. En sinusformet forsyning reduserer krav til motorisolering, eliminerer motor lagerstrøm og forlenger motorens levetid.

Rask og enkel installasjon av VLT® All-mode Filter MCC 201 

Det krever en minimal teknisk innsats å installere filteret med frekvensomformerne, da VLT® frekvensomformere er designet til å betjene VLT® All-mode Filter MCC 201 ved hjelp av en automatisert funksjon, som gjør det mulig med matchende driftsbetingelser.

Mange fordeler ved VLT® All-mode Filter MCC 201

Kort sagt gir VLT® All-mode Filter MCC 201 følgende fordeler:

  • Mulighet for å designe til uskjermede kabellengder på opp til 1000 meter samtidig med at den nominelle EMC-yteevne oppretholdes
  • Utvidet designramme for frekvensomformeren med minimal teknisk innsats
  • Forbedret motorbeskyttelse ved å eliminere motor lagerstrøm og belastning av motorisolering
Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

JFK krympe crop

Bedre ergonomi med et mindre krympeverktøy, - for ledere og kabler opptil 2,5 mm2

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser. I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnittlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.

Schneider GFS crop

Banebrytende innen håndtering av elektro- og automasjonssystemer

Schneider Electric lanserer EcoConsult konsulenttjenester. Gjør anlegg mer stabile, effektive og bærekraftige. EcoConsulttjenestene leveres av et nordisk rådgiverteam som er dedikert til revisjon, evaluering og kartlegging av elektro- og automasjonsutstyr/-systemer. De benytter både ekspertise og banebrytende programvare med digital tvilling-teknologi.

Holla Goodtech crop

Goodtech og Wacker Chemicals fortsetter transformasjonen på Holla

Wacker Chemicals Norway AS har nylig valgt Goodtech til å gjennomføre oppgradering av kraftforsyning, samt kompensering og filtrering av strøm på sitt anlegg på Holla Industripark. Oppgraderingen muliggjør en fremtidig økning i effekt på ovn 4, samt fornyelse av all elektrisk utrustning, forbedret instrumentering, visualisering og kontroll av bryterne sammenlignet med dagens løsning.