Danfoss tunnel crop

Fordelene forlenger motorens levetid

Mer frihet i design med utvidet uskjermet motorkabellengde

Nå kan du nyte større frihet i ditt tekniske design, fordi VLT® All-mode Filter MCC 201 lar deg designe med færre begrensninger på motorkabellengden. På grunn av forbedringer i trådbåret og HF båret stråling, kan applikasjonen opprettholde frekvensomformerens nominelle EMC klasse for uskjermede kabler som er opp til 1000 meter lang.

Filteret forbedrer motorens forsyningskvalitet ved å filtrere fase-fase og fase-jord til en sinusformet forsyning. Denne forbedrede motorforsyning gir god motorbeskyttelse ved å eliminere belastning av motor lagerstrøm og motorisolering. Disse fordelene forlenger motorens levetid.

All-Pole sinusfiltret fjerner de høyere frekvenser av frekvensomformerens PWM utgangssignal, mellom fase-fase og fase-jord, slik at signalet heretter kan betraktes som sinusformet. En sinusformet forsyning reduserer krav til motorisolering, eliminerer motor lagerstrøm og forlenger motorens levetid.

Rask og enkel installasjon av VLT® All-mode Filter MCC 201 

Det krever en minimal teknisk innsats å installere filteret med frekvensomformerne, da VLT® frekvensomformere er designet til å betjene VLT® All-mode Filter MCC 201 ved hjelp av en automatisert funksjon, som gjør det mulig med matchende driftsbetingelser.

Mange fordeler ved VLT® All-mode Filter MCC 201

Kort sagt gir VLT® All-mode Filter MCC 201 følgende fordeler:

  • Mulighet for å designe til uskjermede kabellengder på opp til 1000 meter samtidig med at den nominelle EMC-yteevne oppretholdes
  • Utvidet designramme for frekvensomformeren med minimal teknisk innsats
  • Forbedret motorbeskyttelse ved å eliminere motor lagerstrøm og belastning av motorisolering
Morrow Batteries products crop

Morrow og Optimeering skal utvikle AI-drevet software

Kraftproduksjonen må til enhver tid tilpasses forbruket

Det norske cleantech-selskaper Morrow Batteries ASA (Morrow) og Optimeering AS har undertegnet en intensjonsavtale om sammen å utvikle AI-drevet automasjonsprogramvare for kortsiktige kraftmarkedsoperasjoner.

les mer...
AMNYTT 01 2023 kolasj crop

AMNYTT 01 2023 er publisert

Endelig er det offentlig fastslått at det grønne skifte vil kreve med elektrisk kraft enn dagens system kan produsere. En rekke fagfolk og representanter har i lang tid etterlyst økt satsing på produksjon av elektrisk kraft her i landet. 

les mer...
FORSYNINGSSIKKERHET crop

Forsyningssikkerhet avgjørende for å lykkes med elektrifisering av Norge

Har utarbeidet tre råd for hvordan man kan sikre kontroll på forsyningssikkerhet

Sjefforsker Gerd Kjølle i SINTEF mener vi må ligge i forkant på forsyningssikkerhet for å lykkes med elektrifisering av Norge. Digitalisering av kraftsystemet vil bidra til viktige løsninger.

les mer...
PROpartner---Kompetanse_m crop

JFKnudtzen blir Weidmüller PROpartner

Vil forenkle planlegging, forenkle produksjon, forenkle ‘klar-til-installasjon’

Hvilken verdi gir dette kundene til PROpartner distributøren. JFKnudtzen tilbyr bred kompetanse, for å gi kunden de beste løsningene på behovene.

les mer...