Steut HMI crop

steute har utvidet sitt område for kompatible temperaturer enda lenger

Menneske-maskin-grensesnitt for varierte forhold

Ex-styreenheter med utvidet temperaturområde. Med de nye modellene i produktserien Ex BF 80, fra steute som forhandles av Elteco AS, retter ikke Extremes seg mot massemarkedet for brukere av menneske-maskin-grensesnitt.

Det er nemlig en grunnleggende forskjell mellom disse nye enhetene og vanlige produkter: de har blitt utviklet spesielt til bruk i eksplosjonsfarlige miljøer og temperaturer mellom -60°C og +65°C.

Den nye serien har innfatninger i tre ulike størrelser, for å inkorporere én, to eller tre elementer. Brukerne kan velge mellom ulike utløsere, signallamper og nøkkelbrytere, inkludert nødstoppknapper og røde soppknapper. Alle modeller passer til montering på f.eks. maskinavlukker, vegger eller paneler – også, spesielt i ugjestmilde miljøer med mye slitasje. De overholder beskyttelsesklasse IP 66 og har blitt utviklet spesielt for ekstrem bruk.

Etter ønske fra noen av våre kunder har steute utvidet sitt område for kompatible temperaturer enda lenger. Dette har blitt gjort mulig gjennom redesign av alle utløsere. Knapt synlig for øyet omfatter den nye designen funksjoner som forseglinger, som passer for enda lavere temperaturer.

Det utvidede temperaturområdet ned til -60°C er inkludert i ATEX/IECEx-godkjenningen. Den åpner for nye alternativer for steutes Ex-kommandoenheter, for eksempel for skipsbygging, offshoreteknologi og olje- og gassindustrien. Det laveste temperaturområdet for steutes Extreme-bryterenheter vokser dermed stadig.

 

Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...
Fortescue Henning Vellene_Egil Hogna crop

Norconsult prosjekterer nytt grønt ammoniakkanlegg for Fortescue Future Industries

Skal utvikle et produksjonsanlegg med en mulig kapasitet på 300 megawatt

Fortescue Future Industries har inngått avtale med Norconsult om prosjekteringen av et produksjonsanlegg for grønn hydrogen og grønn ammoniakk i Svelgen. Fortescue Future Industries (FFI), et datterselskap av det australske selskapet Fortescue, har besluttet at deres Holmaneset-prosjekt skal videreføres.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
Phoenix plug crop

Pluggforbindere for automatisert produksjon

Kan også velge fra et høyt antall individuelle merkinger

Den nye, krympebaserte ledning-til-kort-pluggforbinderserien Connexis for kabelkonfeksjoneringer fra Phoenix Contact optimaliserer automatisert produksjon og sørger slik for tempo og presisjon ved kretskortpluggforbindelsen.

les mer...