Krohne Profinet crop

Rask tilgang til måleverdier og diagnoseinformasjon med pålitelig kommunikasjon

Mengdemålere med PROFINET

KROHNE utvider med dette utvalget for digital kommunikasjon. Coriolis og magnetisk induktive mengdemålere kan nå leveres med Profinet.  Industrielt Ethernet gir nye muligheter for hvordan feltutstyr integreres i kontrollsystemet.

PROFINET IO er en av de mest brukte løsningene for kommunikasjon innen fabrikk og prosessautomasjon. 

  • Aktuelle industri, Vann og avløp eller næringsmiddel. Vi har mengdemålere for enhver applikasjon.
  • Med industrielt Ethernet får du prosessdata og diagnose direkte over et digitalt grensesnitt.
  • Mer informasjon og enklere integrasjon i overordnet kontrollsystem. 
  • Fleksibelt og sikkert med Integrert 2-port switch. Støtte for kommunikasjon i redundant ring.

Ethernet er en kjent og velprøvd teknologi.  Benyttet i industrien omtales dette som Industrielt Ethernet. Feltutstyr som frekvensomformere, motorstartere, ventiler og instrumentering kan kommunisere på et felles grensesnitt. Med Profinet IO får du rask tilgang til måleverdier og diagnoseinformasjon gjennom pålitelig to-veis kommunikasjon. 

Få mer informasjon fra prosessen:

Dagens smarte instrumenter måler mange størrelser. En konvensjonell mengdemåler sender gjerne ut primærverdien ut på mA utgangen. All annen informasjon forblir i ubrukt mengdemåleren, med mindre operatøren leser den ut manuelt fra lokalt display. Med Profinet blir all relevant informasjon enkelt tilgjengelig i overordnet kontrollsystem. Operatøren kan få flere måleveridier i tillegg til viktig diagnoseinformasjon om både prosessen og instrumentet i seg selv. Ledeevne, temperatur, luft i medie, delvis fylt rør, tetthet og feilmeldinger er noen eksempler på informasjon som er nyttig for operatøren.

Lenze digitalisering crop

Undersøkelse viser at ledere ikke er omstillingsklare

Forklare hvorfor de vil endre de grunnleggende rammevilkårene

Driveren for den nåværende digitale transformasjonen og den tette koblingen til de enorme økonomiske potensialer er det evige nasjonale og internasjonale produktivitetsløpet. Det blir ikke bare raskere for de involverte parter.

les mer...
ABB konsernsjef crop

ABB utnevner Björn Rosengren til konsernsjef

Møte behovene til kundene med en portefølje av teknologi og digitale løsninger

ABBs styre har enstemmig utnevnt Björn Rosengren til konsernsjef (CEO). Han starter i ABB 1. februar 2020 og etterfølger konsernsjef Peter Voser i rollen 1. mars 2020. På samme tidspunkt vil Peter Voser gå tilbake til stillingen som kun styreleder i ABB.

les mer...
Powerbox crop

Powerbox' nye DC/DC for krevende og robuste applikasjoner

I stand til å drive et stort spekter av applikasjoner

Powerbox, en av Europas største leverandører av kraftforsyninger og en ledende aktør gjennom mer enn fire tiår innen optimalisering av kraftløsninger for krevende applikasjoner, lanserer tre nye serier med 40W til 100W kortmonterte DC/DC-omformere.

les mer...
Siemens digital crop

Ledere er ikke rustet for digital omstilling

Flere virksomheter erkjenner behovet for rask omstilling

Årlig vurderer Siemens den digitale omstillingsevnen i norsk næringsliv. Årets funn konstaterer at selv om næringslivet erkjenner viktigheten av digitalisering, er ikke mellom- og toppledere rustet for omstillingen.

les mer...