Alma Johanns

Omformertopologiene oppnår en kraftig forbedret totalregulering

Med reduksjon av termisk tap kan driftstemperaturen utvides

Elfa Distrelec legger til Traco Powers TEC 2 og 3 (WI)-serienes neste generasjons 2- og 3-watts SIP-8 DC/DC-omformere i nettbutikken. Med fremragende ytelse til en overkommelig pris forhandler nå Elfa Distrelec, de nye TEC 2 og 3 (WI)-seriene fra den kjente produsenten av strømforsyninger, Traco Power.

Michael Bruderer, leder for High Service Distribution hos Traco Power, har uttalt: «De fire nye DC/DC-omformerseriene muliggjør betydelig forbedret effektivitet. Med en reduksjon av termisk tap kan driftstemperaturen utvides, og dekker nå fra -40 °C opptil +95 °C (med belastningsreduksjon). Sammen med Elfa Distrelec ønsker vi i Traco Power å sørge for at fagpersoner får produkter som de kan stole på for å få jobben gjort.»

Designet til TEC-serien kombinerer forbedret karakteristikk med pålitelighet og kostnadseffektivitet i forhold til de utbredte 2- og 3-watts SIP-8 DC/DC-omformerne. Disse nye DC/DC-omformerne fra Traco Power er konstruert for å oppfylle sikkerhetsstandardene IEC/EN/UL 62368-1 og UL 60950-1, og er godt egnet for å dekke bransjens generelle formål.

Omformertopologiene oppnår en kraftig forbedret totalregulering på mellom 0,2 og 1 %. Videre takler nå versjonene med 4,5 VDC-inngang opptil 18 VDC.

Steve Herd, CEO hos Elfa Distrelec, har uttalt: «Kundene våre ønsker kvalitetsprodukter som de kan stole på, til rimelige priser og hentet fra de mest innovative leverandørene i verden. Elfa Distrelecs partnerskap med Traco Power, og vår evne til å lagerføre den seneste teknologien deres, er et eksempel på vår dedikasjon til å pleie nære relasjoner med leverandørene. Alt dette for å sikre at kundene får de nyeste produktene til rett tid for å fullføre deres unike prosjekter.»

Om Elfa Distrelec:

Elfa Distrelec er en ledende europeisk distributør av elektronikk, automatisering og måleteknologi. Gjennom mer enn 40 år har Elfa Distrelec utviklet sterke relasjoner innad i bransjen og fortsetter å introdusere de nyeste produktene og innovative teknologiene fra ledende og nye produsenter. Elfa Distrelec bygger virksomheten sin på å innfri kundenes krav, ha en tydelig serviceinnstilling og kontinuerlig forbedre kundestøtten. Elfa Distrelec er aktiv i 15 europeiske land, med distribusjonssentre i Nederland og Sveits og et sentralt bedriftssenter i Storbritannia.

Elfa Distrelec startet opp i 1973 og ble i 1979 kjøpt opp av det sveitsiske aksjeselskapet Dätwyler Holding (etablert 1958) hvor de ble del av avdelingen for tekniske komponenter (TeCo).

Morrow Batteries products crop

Morrow og Optimeering skal utvikle AI-drevet software

Kraftproduksjonen må til enhver tid tilpasses forbruket

Det norske cleantech-selskaper Morrow Batteries ASA (Morrow) og Optimeering AS har undertegnet en intensjonsavtale om sammen å utvikle AI-drevet automasjonsprogramvare for kortsiktige kraftmarkedsoperasjoner.

les mer...
AMNYTT 01 2023 kolasj crop

AMNYTT 01 2023 er publisert

Endelig er det offentlig fastslått at det grønne skifte vil kreve med elektrisk kraft enn dagens system kan produsere. En rekke fagfolk og representanter har i lang tid etterlyst økt satsing på produksjon av elektrisk kraft her i landet. 

les mer...
FORSYNINGSSIKKERHET crop

Forsyningssikkerhet avgjørende for å lykkes med elektrifisering av Norge

Har utarbeidet tre råd for hvordan man kan sikre kontroll på forsyningssikkerhet

Sjefforsker Gerd Kjølle i SINTEF mener vi må ligge i forkant på forsyningssikkerhet for å lykkes med elektrifisering av Norge. Digitalisering av kraftsystemet vil bidra til viktige løsninger.

les mer...
PROpartner---Kompetanse_m crop

JFKnudtzen blir Weidmüller PROpartner

Vil forenkle planlegging, forenkle produksjon, forenkle ‘klar-til-installasjon’

Hvilken verdi gir dette kundene til PROpartner distributøren. JFKnudtzen tilbyr bred kompetanse, for å gi kunden de beste løsningene på behovene.

les mer...