1293015166

Sørger for en konstant og jevn strømtilførsel til utstyret

Med Online UPS får du en sikker strømforsyning som er enkel å sette opp


Få konstant strømforsyning og beskytt sensitivt utstyr med Online UPS. En online UPS filtrerer og gir en ren sinuskurve til kritiske IT applikasjoner og viktige laster. Perfekt til nødstrømsforsyninger og som avbruddsfri strømforsyning.

 

UPS plasseres mellom forsyning og kritisk enhet, UPS filtrerer og sørger for en konstant og jevn strømtilførsel til utstyret, uavhengig av strømutfall og støy som ligger på nettet. Ca 70 % av behovet for UPS er støyfiltrering og korte strømavbrudd. Dermed sikrer man at anlegget blir forsynt med ren sinuskurve til enhver tid.

Enkle og kosteffektive online 1 fas UPS bordmodeller
UPSene er klare for drift ved mottak av varen. Hvis det er ønskelig kan alarm, SNMP eller modbuskort plugges til. Ved ønske om mer backuptid er det bare å plugge til en eller flere batterikabinett.

Fleksible desentraliserte UPS moduler (DPA) i 10, 20, 50, 100 og 250 kW
Hver modul er en selvstending UPS som sikrer høyest mulig grad av oppetid og servicevennlighet. Service kan utføres mens last er i drift, men man må ha en modul overflødig. Siden hver modul er en UPS, er det enkelt og utvide for kraft og/eller redundans. Power moduler kan flyttes til andre UPS rammer ved behov. Powermodulene sikrer enkel og trygg service og vedlikehold da det kun tar 10 minutter ved modulbytte.

eaton-pkz-and-dil-with-push-in-terminals-crop

Eaton utvider utvalget av motorvernbrytere og kontaktorer

Leggee til nye enheter med push-in-klemmer

Eaton utvider porteføljen innen motorvernbrytere, motorstartere og kontaktorer ved å lansere flere varianter med push-in-teknologi. Dermed skrus produktiviteten opp flere hakk.

les mer...
Rital RiP crop

Rittal RiPanel: Konfigurator i ny versjon

Skreddersydde løsninger er mulig

Enklere enn noen gang å konfigurere og bestille skap. Komplekse produkter som skapsystemer planlegges enkelt i 3D, konfigureres individuelt og bestilles raskt, takket være direkte prisinformasjon. For systemplanleggere er dette nå enda enklere.

les mer...
NORD-DuoDrive-3kW crop

NORD DuoDrive nå med effekter på opptil 3 kW Patentert girmotor

DuoDrive er egnet for bruk i næringsmiddel- og farmasøytisk industri

Den patenterte DuoDrive fra NORD DRIVESYSTEMS er et revolusjonerende integrert gir/motorkonsept i et hygienisk vaske-down design som nå dekker effektområder på opptil 3 kW. Den sømløse integreringen av gir og motor i et drivsystem er et kvantesprang og setter nye standarder med hensyn til brukervennlighet og effektivitet til det globale skipsmarkedet.

les mer...
Rittal crop

Rittal RiPanel: Konfigurator i ny versjon

Skreddersydde løsninger er mulig i RiPanel

Enklere enn noen gang å konfigurere og bestille skap. Komplekse produkter som skapsystemer planlegges enkelt i 3D, konfigureres individuelt og bestilles raskt, takket være direkte prisinformasjon. For systemplanleggere er dette nå enda enklere. Med Rittals nye RiPanel konfigurator kan man spesialtilpasse kapslingen, inkludert tilbehør og prisinformasjon, og deretter bestille online.

les mer...