Matek Kjetil crop

Gusfre var med på å bygge den siste REC-fabrikken på Herøya

Matek-Samson Regulering AS styrker teknisk stab

Kjetil Gusfre er ansatt som service teknikker hos Matek-Samson Regulering AS. Gusfre tok fagbrev som automattiker i år 2000. Var blant annet med når plattformen ringhorne ble bygget i Tønsberg. 

Han jobbet deretter en stund for ABB i skien, der var det hovedsakelig uttesting av motorstyringer og værn, før han var med på å bygge den siste REC-fabrikken på Herøya. Etter dette har han vært på Ineos Rafnes i omlag12 år.

- Etter å ha begynt her i Matek-Samson gleder jeg meg til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver, og det å ha muligheten til å spesialisere seg på ett produkt. Det å prøve å hjelpe kunder med eventuelle problemer og kunne være med på å tilby noen spesielle løsninger, sier Gusfre

Gusfre er 42 år og bor i Skien med kone og et barn på 6 år.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien.