ABB MMS Nødknapp apl fam crop

Gjøres for å forhindre brukere fra enhver risiko for elektrisk støt

Manuelle motorstartere – nødutkoblingsapplikasjoner

Oppnå pålitelig og økonomisk løsning for nødstoppfunksjon med manuelle motorstartere helt opp til 80 A.

Nødutkoblingsapplikasjoner reduserer fare for mennesker og omgivelser
Nødstoppfunksjon med manuelle motorstartere fra ABB helt opp til 80 A. Konstruer anlegget ditt i henhold til EN60204-1 stoppkategori 0 i tillegg til juridiske og standardkrav for elektrisk og funksjonell sikkerhet for maskiner. Nødstoppfunksjoner er viktig for maskinsikkerhet og  reduserer fare for menneskeliv og omgivelsene.

Pålitelig og økonomsik lønsing
Ved å kombinere en manuell motorstarter, underspenningsutløser og nødstoppknapp, gi en pålitelig og økonomisk løsning for å ivareta sikkerheten på arbeidsplassen. Nødstopp brukes til å slå av den elektriske strømforsyningen til maskiner og andre laster. Dette gjøres for å forhindre brukere fra enhver risiko for elektrisk støt, og å forhindre skade i forbindelse med roterende/bevegelige maskiner. Som for eksempel, matprosessorer, industriporter, bilvaskeanlegg, løfteinnretninger. Nødutkoblingen utløses vanligvis av en manuell handling fra en serviceperson.

Produktnytt link: https://new.abb.com/news/no/detail/73532/manuelle-motorstartere-nodutkoblingsapplikasjoner

 

EH_2021_innovation crop

Endress+Hauser klarer seg bra under krisen

Effektene av pandemien fortsetter å påvirke enkelte markedsregioner

Omsetningen falt litt i 2020. Overskudd og antall ansatte holdt seg stabilt. Endress+Hauser har kommet ut av kriseåret 2020 i god form. Men konsernets konsoliderte omsetning falt – sterkt påvirket av valutaeffekter – med nesten 3 prosent til like under 2,6 milliarder euro.

les mer...
JFKnudtzen forsyning crop

Slik oppnår du en stabil forsyningskjede

Krever mye planlegging, og man er nødt til å ha en løsningsorientert innstilling

Uansett hvilken bransje man befinner seg i, er en stabil forsyningskjede alltid noe en bedrift burde jobbe for. Vi har snakket med JFKnudtzen, en langvarig kunde hos Dachser Norway, om hvordan selskapet har klart å skape en stabil forsyningskjede. 

les mer...
Moe Emerson crop

Ny Sales Manager hos Emerson

Styrker Emerson sin satsing innen instrumenteringssalg

1. februar ble Øystein Moe ansatt som Sales Manager, Measurement Solutions hos Emerson Automation Solutions. Det er en erfaren fagmann som nå har fått ansvaret for alt instrumenteringssalg i Norge. Moe har bred erfaring både fra feltarbeid og salgsvirksomhet.

les mer...
Rittal fri crop

Nytt frittstående systemskap fra Rittal

Har kort leveringstid, er raskere og enklere å montere

Frittstående systemskap gir flere fordeler. Rekkeskapsystemer brukes ofte som frittstående skap – men er ikke alltid den beste løsningen. Fordelene med frittstående systemskap som Rittal VX SE blir ofte oversett. Dette skapet er en mellomløsning som kombinerer det beste fra kompaktapparatskap AX og rekkeskapsystemet VX25.

les mer...