BALLUFF BML mit Drive Clic-Schnittstelle crop

Plug and play-installasjon gjør det enkelt å integrere i styringssystemet

Magnetisk enkodersystem med Drive-Cliq-grensesnitt fra Balluff

Den absolutte magnetiske enkoderen BML i SGA-serienskiller seg ut i alle bruksområder der høy absolutt nøyaktighet av posisjon og ferdens slutt er nødvendig. Omfattende diagnostiske funksjoner sikrer pålitelig drift og mer effektivt vedlikehold.

Med sitt Drive-Cliq-grensesnitt kan målesystemet fra Balluff også integreres perfekt i Siemens kontrollmiljøer. Siemens har sertifisert systemet deretter.
 
Plug and play-installasjon gjør det enkelt å integrere i styringssystemet. Kontrolleren detekterer automatisk sensoren og dens grunninnstillinger. Sensoren gir også stor fleksibilitet, siden det er tillatt å koble av og på båndet. Dette åpner for enkle og økonomiske løsninger for krevende applikasjoner innen automatisering og maskinverktøybygging, spesielt spesialmaskiner.

Siden systemet fungerer magnetisk, er det også ekstremt ufølsomt for temperaturendringer, smuss (for eksempel fra støv og olje) eller slitasje. Takket være sin kompakte formfaktor er målesystemet også enkelt å integrere i eksisterende applikasjoner, selv under trange monteringsforhold. Den rause leseavstanden på 1,3 mm gjør installasjonen enklere.

I praktisk drift sikrer kontinuerlig adekvat kontroll høy pålitelighet, siden systemet konstant sjekker målekvaliteten. Automatisk tilstandsovervåkning kontrollerer signalkvaliteten, og ved bruk av kontrolleren er det en praktisk måte å evaluere funksjonsreserven på.

LED-status og diagnostiske funksjoner sikrer pålitelig drift og mer effektivt vedlikehold.

Det lineære målesystemet er egnet for både lange målelengder opp til 48 meter, så vel som for applikasjoner som krever høy presisjon. Med en nøyaktighet på opptil ± 12 μm og en oppløsning på 1 μm, oppfyller målesystemet disse kravene. Systemet er også enkelt å ettermontere.

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Graphic Group Mensch & Medien Gm

3D onlinekonfigurator for modulære testpluggsystemer

Testpluggsystemene FAME er den modulære systemmodulen for energiteknikk fra Phoenix Contact. Med FAME-konfiguratoren kan man nå med få klikk opprette personlig tilpassede løsninger for funksjonskontroll av strøm- og spenningsomformere samt utløse- og signalkontakter.

les mer...
Mario_Drechsler

Rittals fabrikk i Haiger vinner Industrie 4.0 Award

Rittal tildeles prisen Industrie 4.0 Award for sin smarte fabrikk i Haiger ROI-EFESO Management Consulting har etablert en standard for industrien i form av Industrie 4.0 award. I år går prisen til bedrifter som baner vei for den tyske industrien med smarte fabrikker. Rittal tildeles «Industrie 4.0 award 2022» for å digitalisere produksjon ved sin fabrikk i Haiger med hjelp av søsterbedriften German Edge Cloud.

les mer...
Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...