Sigum sensor crop

Lesbar fra alle vinkler og med en automatisk utmasking

Må fungere selv om dekslet foran blir tilgriset

Baumer miniatyrsensorer I berøringsfrie dispensere. Med Covid-19 ble også dispensere for desinfiseringsvæske et vanlig syn i butikker, kjøpesentre og andre steder folk møttes.

På innsiden av dispenserne sitter det gjerne en optisk miniatyrsensor fra Baumer som gir pålitelig og sikker deteksjon av hånden. Ofte brukes måleavstand 15-300 mm, lesbar fra alle vinkler og med en automatisk utmasking av eventuelle reflekser fra dryppbrettet under.

Sensorene må også fungere selv om dekslet foran blir tilgriset og fungere problemfritt gjennom hele produktets levetid. Med justerbar aktiveringstid unngår man også gjentakende eller uønsket aktivering. Sensorene må eller ikke forstyrres av skarp belysning, direkte sollys eller reflekser fra blanke overflater.

Baumer O200 og O300 serie møter alle disse kravene og leveres i en lang rekke utgaver for enkel montering i kabinettet blant annet rektangulær eller sylindrisk utforming med skrufeste, gjenget utførelse eller med monteringskinne.

Sensorens måleavstand kan enkelt justeres til ønsket verdi, eller de kan leveres med fast forhåndsoppsatt avstand klar til direkte installasjon.

Baumers sensorer, prosessinstrumenter og enkodere representeres i Norge av Sigum Fagerberg AS. www.sifag.no

Fiskal-kalibrering crop

Korrekte målinger er lønnsomt

Målefeil på 0,3 prosent kan dette utgjøre et års tap på hele 1 milliard kroner

Hver dag strømmer enorme mengder olje og gass gjennom diverse produksjons- og salgskanaler. En måleusikkerhet på 0,3% er det maksimale som tillates per i dag ifølge Oljedirektoratets forskrift om fiskal kvantumsmåling av olje og gass. Dette kan virke ekstremt nøyaktig, men når det er store verdier i spill blir også konsekvensene ved tilsynelatende små avvik dyre.

les mer...
Phoenix Pia crop

Phoenix Contact rekrutterer internt til nyopprettet salgsrolle

Har tidligere jobbet med salg og kundeservice

Phoenix Contact AS har gleden av å ønske Pia Martinsen velkommen i en nyopprettet rolle som Sales Coordinator. Phoenix Contact er i vekst og vi ser behovet for en koordinerende rolle i salgsavdelingen. Stillingenskalbidra inn i teamet med salgsstøtte, og sørge for god flyt innad i avdelingen og eksternt mot kunder, samt bidra til økt kundetilfredshet.

les mer...
Danfoss optimalisere crop

Oppnå store energibesparelser

Kan også tilby grunnleggende opplæring

Det er mulig å oppnå høyere energibesparelser og få mest mulig ut av en frekvensomformere installasjon. Brukerne kan faktisk oppnå opp til 20 prosent årlig energibesparelse helt fra første oppstart med DrivePro® Start-up fra Danfoss

les mer...
Pepperl Siv-reduced crop

Ny ansettelse i Pepperl+Fuchs AS

Siv Dahl er nylig ansatt på ordrekontoret på Pepperl+Fuchs AS i Porsgrunn. Hun overtar jobben etter Kari Glenna som går av med pensjon etter hele 47 år i samme jobb og i samme firma. Det er en imponerende karriere for Kari som nå går mot slutten. Vi vet Kari har mange venner der ute som kommer til å savne henne

les mer...