ABB-Emax2_Family-crop

Gir en enkel og rimelig mulighet for overvåking og kontroll

Luftbryter med 7 kommunikasjonsprotokoller

ABB´s luftbrytere er produkter med over 70 års erfaring og ekspertise.Emax 2, den nye serien med luftbrytere er nå lagerført i Norge. Det er en bryterserie med en rekke nye funksjoner og muligheter.

Med Emax 2 kan du med enkle grep få en bryter som er en lastkontroller for anlegget. Dette gjør det mulig å legge ut og inn laster etter hva som er tilgjengelig av kraft. I tillegg til et stort utvalg av kommunikasjonsprotokoller har vi Ekip Link som gir en enkel og rimelig mulighet for overvåking og kontroll med et anlegg. Emax 2 har redundante løsninger for kommunikasjon og mulighet for doble åpne- og lukkespoler.

Familien har fått en rekke funksjoner og forskjellige vern. Fra elektroniske vern med dip-switch opp til vern med intuitive «touch screen» og avanserte måle- og vernfunksjoner. Bryterne finnes i fire byggestørrelser, E1.2, E2.2, E6.2 og E6.2, med vern fra 100 – 6300 Amp.

Fordeler:

  • 7 forskjellige kommunikasjonsprotokoller med mulighet for redundans
  • Power Manager – Lastkontroll
  • Retningsbestemt soneselektivitet
  • Egne vern for generatorer
  • Tilbehør er enkelt tilgjengelig fra front
  • Utskiftbare vern
JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

JFK krympe crop

Bedre ergonomi med et mindre krympeverktøy, - for ledere og kabler opptil 2,5 mm2

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser. I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnittlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.