Kølner PR-43-G_2 inch_crop

Det finnes In-Line refraktometer for mange bransjer

Leverandør av K-Patents Refraktometer

Leif Kølner Ingeniørfirma har siden 2016 vært leverandør i Norge av K-Patents Refraktometer. K-Patents har i over 30 år produsert instrumenter for væskeanalyse, og har et bredt utvalg av digitale prosessrefraktometer.

Det finnes In-Line refraktometer fra K-Patents for mange bransjer: Kjemikalie, Olje/Gass, Raffinerier, Papirindustri, Næringsmiddel, og Farmasøytisk industri. Instrumentet er en type spektrometer der det måles refraksjonsvinkelen for lys som blir sendt gjennom det aktuelle stoffet, og så regnes ut brytingsindeksen.

  Viktige egenskaper:

  • Refraktometer måler konsentrasjon fra område 0-100 Brix eller % by weight.
  • Nøyaktighet: 0,1 Brix eller % by weight
  • Max temp: 150°c
  • Max trykk: 40 bar
  • Safir vindu
  • Montering: Flens, Clamp, Flush, Gjenger, Sanitær 3A
  • Materialer: AISI 316L, Teflon, Kynar, eller spesielle ved behov
  • Ingen kalibreringsdrift
  • Vedlikeholdsfri

Om

Leif Kølner Ingeniørfirma har siden1968 vært en solid leverandør av feltinstrumentering for industrielle applikasjoner. Vi leverer et bredt spekter av instrumentering til bl.a. skipsverft, prosessindustri, produksjonsfabrikker, offshore og olje-/gassinstallasjoner. Ved siden av å levere noen av de beste produktene på markedet, er vårt mål å være forpliktende overfor våre kunder, raske leveranser, fleksibel service og tett oppfølging.

 Ytterligere informasjon, se; http://www.lki.no/

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...
670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...