ABB lastbryter crop

Enklere og sikrere tilkobling

Lasterbryter godkjent for industrielle og marine applikasjoner

Med den nye SD 200, utvider ABB utvalget i System pro M compact® serien, med en forbedret type modulær lastbryter. SD 200 har bedret tåleevne, sikkerhet og tilkoblingsmuligheter.

Den nye lastbryterserien kan anvendes til AC23- /DC21-laster og er dermed godkjent for alle industrielle og marine applikasjoner. Ny patentert dobbel sylinder løfteklemme med fingerbeskyttelse gjør tilkoblingen enklere og sikrere. Spor i bakkant for samleskinne og for opp til 35 mm2 leder foran. Modulære lastbrytere passer perfekt til seksjonering av og i underfordelinger med mer.

SD 200 leveres med 1 til 4 poler og merkestrøm fra 16 til 63 A, og har koblingsevne iht. til IEC/EN 60947-3. Driftspenningen er hevet til et høyere nivå på 253/440 V AC, og betinget kortslutningsholdfasthet er på 25kA. SD 200 har “ekte CPI” kontaktposisjons-visning. I tillegg har SD 200 full kompatibilitet med alt tilbehør til System pro M compact® familien. SD 200 bruker siste teknologi innen lasermerking som gir meget god synlighet i en kapslet tavle.

Egenskaper
- Ekte visning av kontaktposisjon rød/grønn (“ekte CPI”)
- Full ytelse helt opp til merkedriftspenning: Ue = 253/440 V AC
- 25 kA betinget kortslutningsholdfasthet IEC/EN 60947-3
- Beskyttelsesgrad IP20
- 35 mm² dobbel sylinderløfteklemme med 2 tilkoblinger for to ledere eller en leder og samleskinne
- Bunnmontert hjelpekontakt for plassbesparende og enkel montering eller utvidelse av signalmulighet uten og måtte bruke plass i bredden
- Samme design som System pro M DIN-modulære produkter
- Montasje sammen med automater, jordfeilautomater osv. på samme samleskinne
- Valgfri tilførselsside
- God, varig merking ved bruk av laser
- Kompatibilitet med alt tilbehør til automatsikringer
- Testet iht. IEC/EN 60947-3 for internasjonal bruk

For ytterligere informasjon se: www.abb.no/automasjonsprodukter

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

JFK krympe crop

Bedre ergonomi med et mindre krympeverktøy, - for ledere og kabler opptil 2,5 mm2

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser. I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnittlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.