Last mile crop

Last Mile AS signerer distribusjonsavtale med Avigilon

Last Mile AS styrker sin satsning innen IP-Video løsninger med å signere distribusjonsavtale med Avigilon. Avigilon tilbyr avanserte videoovervåknings-løsninger i en bred portefølje basert på den kvalitet og bredde som markedet forventer. Avigilon er også en partner hos Milestone som vi i Last Mile AS setter høyt samt markedet krever.

Avigilon blir dermed med i IP-video-familien hos oss sammen med AVA-Security og Pelco.

Avigilon der er en del av Motorola Solutions har som mål å være en av verdens ledende produsenter av IP- overvåkningskameraer og har en bred produktserie med bl.a PTZ, termiske og spesial-løsninger. Og et meget stort tilbehørs program som gjør dem til en god og spennende partner for oss, forteller Key Account Manager Jesper Fredriksen

Vi er glade for å utvide vår portefølje med enda et av våre merker hos Last Mile AS, som er en verdiøkende distributør i vårt marked. Med sitt rykte og ekspertise vil de bidra til å styrke vår posisjon som markedsleder. Spesielt innenfor spesialområder som High End sikkerhet med, termisk, PTZ domer og andre avanserte løsninger for.
Last Mile AS sin markedskunnskap og kompetanse i kombinasjon med våre representanter vil i stor grad bidra til å øke vår posisjon på det norske markedet, forteller Flemming Pless

Om Avigilon

Avigilon er en global leder innen design, utvikling og produksjon av prediktive videosikkerhetsløsninger, inkludert videoovervåkingskameraer, video-administrasjons- og opptakssystemet, sikkerhetsprogramvare og tilpassede tjenester.

Som den eneste kilden for video-, sikkerhetsstyring- og etterretningsløsningcer, er forpliktet til å levere et bredt spekter av høykvalitetsprodukter og -systemer som gjør verden til et tryggere sted. På tvers av et bredt spekter av bransjer henvender lojale kunder og partnere seg til oss som en ende-til-ende-leverandør av videoteknologi som er utviklet for å drive raskere distribusjoner, høyere nivåer av systemresiviens og lavere totale eierkostnader.

I mer enn 19 år har Avigilon grunnlaget vært bygget på å utvikle nære relasjoner med våre kunder og partnere. Service har alltid vært en del av kulturen vår, og vi fortsetter å posisjonere oss som en pålitelig kilde for kundesentret lederskap på tvers av sikkerhetsbransjen. Fra personlig teknisk støtte, til den omfattende opplæringen tilgjengelig som en del av oss, til de avanserte egenskapene som profesjonelle tjenester vi tilbyr, til tilpasning av programvare og maskinvare for å møte sluttbrukernes behov – som gjør det enkelt, raskt, og praktisk for å oppnå det høyeste nivået av støtte og tjenester.

Om Last Mile

Last Mile AS har lang erfaring (etablert 1999) med industriell datakommunikasjon og IP-video-løsninger. Vi har bl.a kobbermodem, fibermodem, radio & LTE-modem for de fleste typer industrielle protokoller.
Komplette industrielle Ethernet-nettverksløsninger. Komplette video-løsninger til sikkerhets-markedet, industrien og innen olje & gass sektoren.

I samarbeid med våre kunder og leverandører leverer vi utstyr og systemer til installasjoner over hele verden.

Også spesialtilpassede løsninger på oppdrag og konsulent bistand.

Markedene vi henvender oss til er den kommunaltekniske, industrielle, kraft bransjen, overvåkning & sikkerhet, maritime, offshore, olje & gass og luftfarts sektoren

FG Tech Messewand-BEx1-IP67 crop

Ta din installasjon til neste nivå med BEx1 IP67 IO-Modul

Hver modul er utstyrt med en Ethernet-switch

Eksterne I/O-systemer for prosesstekniske applikasjoner i eksplosjonsfarlige områder forenkler installasjonskonseptet betraktelig, dette medfører mindre installasjons-tid og kostnader. Sensorene og aktuatorene er ofte plassert i sone 1 og er delt inn i funksjonsgrupper i systemet. 

les mer...
Emerson Vangen

Emerson Automation Solutions øker staben

Jobben er hjelpe kunder med å velge riktig fra hele vår portefølje av måleutstyr

Olav Vangen har nylig tiltrådt stillingen som selger hos Emerson Automation Solutions. Det er hele instrumenteringsporteføljen, med løsninger, han har ansvaret for. Mye av oppmerksomheten vil være rettet mot produksjon av ny ren energi, som hydrogen og karbonfangst. Dette er prioriterte områder for Emerson.

les mer...
1169342765

Inngår partnerskapsavtale for bedre cybersikkerhet innen drift av digitaliserte anlegg

Bedre driftssikkerhet og økt tillit til digitalisering

Schneider Electric og BitSight inngår partnerskap for å styrke cybersikkerheten innen drift av digitale anlegg. Målet er i fellesskap å utvikle en helt ny teknologi - den første i verden i sitt slag. Den skal kunne identifisere cyberrisiko i systemer for operasjonell teknologi (OT) og få bedre trusseletterretning ved å identifisere feilkonfigurerte tilkoblede enheter.

les mer...
FORSYNINGSSIKKERHET crop

Forsyningssikkerhet avgjørende for å lykkes med elektrifisering av Norge

Har utarbeidet tre råd for hvordan man kan sikre kontroll på forsyningssikkerhet

Sjefforsker Gerd Kjølle i SINTEF mener vi må ligge i forkant på forsyningssikkerhet for å lykkes med elektrifisering av Norge. Digitalisering av kraftsystemet vil bidra til viktige løsninger.

les mer...