Last mile crop

Last Mile AS signerer distribusjonsavtale med Avigilon

Last Mile AS styrker sin satsning innen IP-Video løsninger med å signere distribusjonsavtale med Avigilon. Avigilon tilbyr avanserte videoovervåknings-løsninger i en bred portefølje basert på den kvalitet og bredde som markedet forventer. Avigilon er også en partner hos Milestone som vi i Last Mile AS setter høyt samt markedet krever.

Avigilon blir dermed med i IP-video-familien hos oss sammen med AVA-Security og Pelco.

Avigilon der er en del av Motorola Solutions har som mål å være en av verdens ledende produsenter av IP- overvåkningskameraer og har en bred produktserie med bl.a PTZ, termiske og spesial-løsninger. Og et meget stort tilbehørs program som gjør dem til en god og spennende partner for oss, forteller Key Account Manager Jesper Fredriksen

Vi er glade for å utvide vår portefølje med enda et av våre merker hos Last Mile AS, som er en verdiøkende distributør i vårt marked. Med sitt rykte og ekspertise vil de bidra til å styrke vår posisjon som markedsleder. Spesielt innenfor spesialområder som High End sikkerhet med, termisk, PTZ domer og andre avanserte løsninger for.
Last Mile AS sin markedskunnskap og kompetanse i kombinasjon med våre representanter vil i stor grad bidra til å øke vår posisjon på det norske markedet, forteller Flemming Pless

Om Avigilon

Avigilon er en global leder innen design, utvikling og produksjon av prediktive videosikkerhetsløsninger, inkludert videoovervåkingskameraer, video-administrasjons- og opptakssystemet, sikkerhetsprogramvare og tilpassede tjenester.

Som den eneste kilden for video-, sikkerhetsstyring- og etterretningsløsningcer, er forpliktet til å levere et bredt spekter av høykvalitetsprodukter og -systemer som gjør verden til et tryggere sted. På tvers av et bredt spekter av bransjer henvender lojale kunder og partnere seg til oss som en ende-til-ende-leverandør av videoteknologi som er utviklet for å drive raskere distribusjoner, høyere nivåer av systemresiviens og lavere totale eierkostnader.

I mer enn 19 år har Avigilon grunnlaget vært bygget på å utvikle nære relasjoner med våre kunder og partnere. Service har alltid vært en del av kulturen vår, og vi fortsetter å posisjonere oss som en pålitelig kilde for kundesentret lederskap på tvers av sikkerhetsbransjen. Fra personlig teknisk støtte, til den omfattende opplæringen tilgjengelig som en del av oss, til de avanserte egenskapene som profesjonelle tjenester vi tilbyr, til tilpasning av programvare og maskinvare for å møte sluttbrukernes behov – som gjør det enkelt, raskt, og praktisk for å oppnå det høyeste nivået av støtte og tjenester.

Om Last Mile

Last Mile AS har lang erfaring (etablert 1999) med industriell datakommunikasjon og IP-video-løsninger. Vi har bl.a kobbermodem, fibermodem, radio & LTE-modem for de fleste typer industrielle protokoller.
Komplette industrielle Ethernet-nettverksløsninger. Komplette video-løsninger til sikkerhets-markedet, industrien og innen olje & gass sektoren.

I samarbeid med våre kunder og leverandører leverer vi utstyr og systemer til installasjoner over hele verden.

Også spesialtilpassede løsninger på oppdrag og konsulent bistand.

Markedene vi henvender oss til er den kommunaltekniske, industrielle, kraft bransjen, overvåkning & sikkerhet, maritime, offshore, olje & gass og luftfarts sektoren

Scneider batterifab crop

Går sammen om pilotanlegg for ny batteriteknologi

Schneider Electric, ZnL Energy og Eltronic har signert en samarbeidsavtale for en pilotfabrikk som skal utvikle ny batteriteknologi i Trondheim. Partene skal kombinere sin kompetanse og erfaring for å utvikle, bygge og drive et pilotanlegg i Trondheim. Pilotanlegget skal produsere batteriseparatorfilmen ZnL-NPx i en forberedende fase for et senere og større fullskala anlegg. 

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser.