Beijer iXT15BR_PR_frozen_print crop

Programvaren tilbyr unike kommunikasjonsverktøy

Lanserer ”rugged” iX HMI panel

15.4 tommer operatørpanelet iX T15BR fra Beijer Electronics er designet for bruk i utfordrende miljøer. Panelet er laget for å tåle vind, sterkt sollys, snø og regn.

Operatørpanlet fungerer både i krevende utendørs applikasjoner som i maritime- og offshore installasjoner. Det robuste operatørpanelet iX T15BR er godkjent for Ex zone 2 (UL, IECEx, ATEX ) og har i tillegg godkjenninger fra maritime klasseselskaper (ABS, DNV, GL, LR) for bruk på fartøy- og offshoreinstallasjoner. Det robuste iX HMI panelet er konstruert for driftstemperaturer fra -30 til 70°C og støtter standardene NEMA 4 og IP66.

Smart iX HMI software
Programvaren iX HMI tilbyr unike kommunikasjonsverktøy. Kombinasjon av førsteklasse vektorgrafikk og smarte funksjoner gir muligheter for intuitiv betjening på stedet. For ikke å nevne de nærmest ubegrensede tilkoblingsmulighetene til annen type utstyr gjennom en omfattende liste over drivere.  
Funksjoner:
·    Lyssterkt 15.4 tommers operatørpanel, 1280× 800 piksler, 450 eller 1,000 cd/m2 sunreadable
·    Driftstemperatur: -30 til 70°C
·    UL/ cUL Class 1 div. 2, ATEX Zone 2, IECEx Zone 2
·    DNV, GL, ABS, LR
·    NEMA 4 / IP66 kapsling
·    Konstruert for drift i utfordrende miljøer
·    2 × Ethernet, 2 × seriell, 3 × USB standard; 2 × CiX CAN porter (tilvalg)
·    iX HMI software med universell tilkobling

Om Beijer Electronics
Beijer Electronics er et ekspansivt teknologiselskap med lang erfaring innen industriell automasjon og datakommunikasjon. Selskapet utvikler og markedsfører konkurransedyktige produkter og løsninger med brukeren i fokus. Siden oppstarten i 1981, har Beijer Electronics utviklet seg til et internasjonalt konsern med virksomhet i 22 land og en omsetning på 1,376 MSEK 2013. Selskapet er notert på NASDAQ OMX Nordic Stockholm Small Cap-liste.

For ytterligere informasjon vennligst se: www.beijer.no.

 

Parker IO crop

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Parker Hannifin har forbedret tilbudet innen frittstående og fleraksede Parker-servodrivere (PSD), med et nytt I/O-alternativkort. Dette allsidige tilleggskortet, med plass til ett eller to kort per driver, introduserer en rekke tekniske funksjoner som forbedrer tilpasningsevnen og ytelsen til hele PSD-familien.

Emerson PACSystems crop

Emersons nye, kompakte og robuste PC designet for å koble industrigulvet til skyen

PACSystems IPC 2010, med forhåndsinnstilt Movicon-programvare og PACEdge IIoT-plattform, leverer høyytelses databehandlingsfunksjoner for industrielle datavisualiseringsapplikasjoner. Emerson introduserte i dag sin nye PACSystems™ IPC 2010 Compact Industrial Computer (IPC), en robust industridatamaskin designet for å håndtere et bredt utvalg av automatiseringsapplikasjoner innen maskinproduksjon og frittstående detaljproduksjon. 

Scneider batterifab crop

Går sammen om pilotanlegg for ny batteriteknologi

Schneider Electric, ZnL Energy og Eltronic har signert en samarbeidsavtale for en pilotfabrikk som skal utvikle ny batteriteknologi i Trondheim. Partene skal kombinere sin kompetanse og erfaring for å utvikle, bygge og drive et pilotanlegg i Trondheim. Pilotanlegget skal produsere batteriseparatorfilmen ZnL-NPx i en forberedende fase for et senere og større fullskala anlegg. 

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.