NORD-IE5plus-Motor crop

Har betydelig lavere tap enn den nåværende IE4-serien

Kostnadsreduksjon med høytytende og energieffektive motorer

NORD DRIVESYSTEMS har utviklet en ny synkronmotor med betydelig høyere energieffektivitet (IE5+). Denne motoren er et tillegg til de standardiserte girmotorvariantene i LogiDrive-systemene og er spesielt godt egnet for å redusere antall varianter. Det betyr at IE5-synkronmotoren passer ekstra godt for bruk i intralogistikk.

Den energibesparende sistegenerasjons synkronmotoren med permanent magnet har betydelig lavere tap enn den nåværende IE4-serien. Den uventilerte og glatte motoren oppnår den høye ytelsen – som til tider er betydelig høyere enn ytelsesklasse IE5 – ved hjelp av et bredt dreiemomentområde, og er perfekt egnet til drift i delbelastningsområdet. Den kompakte IE5+-motoren har høy effekttetthet og bruker mindre plass, og vil i utgangspunktet lanseres i en størrelse for effektområdet 0,35–1,1 kW, med et konstant dreiemoment fra 1,6 til 4,8 Nm og hastigheter fra 0 til 2100 min-1. Det er muligheter til direkte og NEMA- og IEC-motortilkobling. Integrert pulsgiver og integrert mekanisk brems fås som ekstrautstyr.

På grunn av det konstante dreiemomentet over et bredt hastighetsområde, gir IE5+-motorene muligheter til en målrettet reduksjon av antall varianter. Dette bidrar til å redusere de administrative kostnadene, og gir mulighet til enklere produksjon, logistikk, lagring og service. Den nye generasjonen IE5+-motorer kombinerer fordelene med det modulbaserte systemet og høyere ytelse med muligheten til å redusere antall varianter, og betaler dermed for seg selv i løpet av kort tid. Den nye IE5+-motoren kan kombineres med girenheter og drivelektronikk fra NORD som et modulsystem, og vil være tilgjengelig fra andre kvartal i 2020.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

JFK krympe crop

Bedre ergonomi med et mindre krympeverktøy, - for ledere og kabler opptil 2,5 mm2

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser. I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnittlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.