Metler-hygienisk-vekt-crop

En rekke forskjellige kapasiteter, fra 110 til 4400 kg.

Kontaminasjonsfrie vektmoduler som kan integreres raskt og enkelt

METTLER TOLEDOs helt nye MultiMountTM--veiemoduler hjelper produsenter av matvarer, legemidler og andre produkter med å oppfylle kravene til hygiene, brukervennlighet og nøyaktighet som kreves for å være blant de beste i bransjen.

METTLER TOLEDO introdusere de splitter nye, fullstendig sertifiserte hygieniske SWB805 MultiMountTM-veiemodulene. Veiemodulene er utviklet i henhold til retningslinjene fra European Hygienic Engineering & Design Group (EHEDG) og er sertifisert av National Sanitation Foundation (NSF).

SWB805 MultiMount-veiemoduler er fullstendig integrerte veiemoduler, og reduserer derfor risikoen for kontaminasjon samtidig som de overholder hygienestandarder og øker produktivitet og effektivitet i industrien. De beskyttende belgene trenger ikke å åpnes for monteringen, noe som gir enda lavere kontaminasjonsrisiko. En speilblank polering gir en dramatisk reduksjon i risikoen for at bakteriell kontaminasjon oppstår. Poleringen sørger for at vann ikke bli liggende igjen på veiemodulene.

SWB805 MultiMount-veiemoduler er også ekstremt allsidige. De er tilgjengelige med en rekke forskjellige kapasiteter, fra 110 kg til 4400 kg, noe som gjør at de har en rekke bruksområder. Det viktigste er imidlertid at de tilbyr solid veieytelse nesten uansett hvilken vei de er montert. Dette gjør at de er utrolig enkle å integrere i utstyret ditt.

Maskinvaren er tilgjengelig i 304 eller 316 rustfritt stål for bedre holdbarhet, og lastecellene i det rustfrie stålet har klassifiseringen IP68/IP69k for fantastisk inntrengingsbeskyttelse. OIML-, NTEP-, ATEX- og FM-godkjenninger er standard for å sikre at disse modulene oppfyller strenge krav til lovgivningsmessig overholdelse og drift.

For å gjøre dem enda mer allsidig kan SWB805 MultiMount-moduler også brukes til å veie  blandingsbeholdere ved å legge til tilbehør for stabilisering som ikke forringer hygiene kravene for modulene. NSF-sertifiserte koblingsbokser og tetningstilbehør som er produsert i henhold til EHEDG-retningslinjer, gir enda bedre støtte for enkel montering og ren bruk.

Oppsummert er SWB805 MultiMount-veiemoduler en unik og perfekt løsning for sensitiv bruk i matvare- og legemiddelindustrien, der holdbarhet, nøyaktighet og renslighet er ekstremt viktig.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til www.mt.com/ind-SWB805

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...
670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...