Sigum combilyz crop

Imponerende rask responstid

Konduktivitet og temperatur ved et øyekast

Sigum AS leverandør av prosessinstrumentering; Baumer, utvider sin CombiSeries med en ny konduktivitetssensor; CombiLyz.

Combilyz  ble først og fremst utviklet for presis analyse og mediedeteksjon innen  næringsmiddelindustri, farmasi og vannbehandling.

CombiLyz-sensorene leveres med det kompakte Combiseries huset som med IP69K kapsling og komplett syrefast hus egner seg til bruk i selv de tøffeste forhold.

I praksis egner CombiLyz seg ideelt til bruk i CIP og SIP- prosesser, for overvåking av konsentrasjoner I væsker eller for faseseparasjon av forskjellige medier. Et utvalg av 14 måleområder fra 500 µS/cm til 1000 mS/cm er tilgjengelig. Sensorens måleresultater er veldig nøyaktige med et maksimalt avvik på <1 %.

Den gir også en imponerende rask responstid på mindre enn 0,3 sekunder for konsuktivitetsmålingen og mindre enn 15 sekunder for temperatur.

Som standard leveres sensoren med det velprøvde Combiview dispalyet som viser flere prosessvariabler samtidig. Dette inkluderer konsentrasjon, temperatur, utgangssignal, bryterstatuser og enhetsstatus i tillegg til konduktivitet. Det store lettleste displayet er også svært godt synlig på avstand. Videre fungerer bakgrunnsfargen på displayet som en status (rød/grønn) avhengig av om måleresultatene er innenfor ønsket område, eller krever tiltak.  Innstillinger gjøres enkelt på berøringsskjermen, selv også når sensoren er I drift.

Baumers nye CombiLyz forhandles i Norge av Sigum AS.

Mer informasjon: www.sigum.no

 

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...
670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...