JUMO_PI_2096_thermoCOR crop

Berøringsdisplayet muliggjør enkel håndtering med ulike prosesskjermbilder

Kompakt løsning for kalibrering av industriovner

Standardene AMS2750 og CQI-9 beskriver kravene til fly- og bilindustrien med hensyn til termiske prosessenheter brukt i varmebehandling. JUMOs målesystem thermoCOR er et kompakt system som oppfyller kravspesifikasjonene for å utføre nødvendige SAT- og TUS-tester.

Hovedkomponenten er et kaldt loddested med høy presisjon. JUMO thermoCOR har en samlet kapasitet på opptil 12 fritt konfigurerbare termoelementinnganger og fire konfigurerbare universelle innganger, der enheter som RTD-temperaturfølere eller trykktransmittere kan kobles til.

JUMO har selv kalibrert testutstyret i sitt eget DAkkS-laboratorium, og det oppfyller toleransegrensen i henhold til AMS2750- og CQI-9-standardene.

Berøringsdisplayet muliggjør enkel håndtering med ulike prosesskjermbilder. Et betjeningssystem med master- og brukerrettighet gjør at alle aktiviteter er enkle å forstå, og at alle målte verdier kan innhentes på en manipuleringssikker måte. Data overføres via LAN eller USB-grensesnitt med kommunikasjonsprogramvaren JUMO PCC til evalueringsprogramvaren JUMO PCA. Etter testing kan en protokoll kan klargjøres.

Kunden kan velge å enten kjøpe JUMO thermoCOR i fullversjon og utføre alle testene selv, eller de kan gi JUMO oppdraget med å utføre testene. I så fall utfører serviceavdelingen alle oppgavene for kunden, frem til og med klargjøring av testprotokoller. JUMO planlegger i tillegg alle nødvendige omkalibreringer, slik at alle tidsfrister holdes.

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...
670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...