CGI ny crop

Karianne Hoel er ny leder for CGI i Norge

Skal lede CGIs virksomhet i Norge, som hjelper offentlige og private virksomheter til å utnytte sitt digitale potensial med nyskapende IT-løsninger og -tjenester. CGI informerer om at Karianne Hoel er utnevnt til leder for CGI i Norge, et av landets og verdens største selskaper innen IT og forretningsrådgivning.

Med over 30 års erfaring i IT-bransjen har Karianne solid ekspertise innenfor forretningsutvikling, resultatstyring og personalledelse.

I løpet av karrieren har Karianne hatt en rekke roller i ulike IT-selskaper, inkludert lederstillinger i Acando Norge, som ble kjøpt av CGI i 2019. I sin siste stilling, som leder for CGIs forretningsenhet Global Technology Operations, hadde Karianne ansvaret for å levere applikasjons- og infrastrukturtjenester til CGIs norske kunder.

– Jeg er takknemlig for tilliten CGI har vist meg, og er svært motivert for å fortsette å bygge selskapet sammen med mine fantastiske kolleger, slik at vi kan fortsette å støtte våre kunder i deres digitaliseringsreise ved å dra nytte av CGIs lokale og globale kompetanse, sier Karianne Hoel om sin nye rolle.

– Vi ønsker å være i front av en bransje i rask utvikling ved å tilby innovative løsninger som driver digital transformasjon for våre kunder, og hjelper dem med å oppnå sine forretningsmål. Jeg ønsker også å være en pådriver for større mangfold i bransjen vår. For meg er mangfold en avgjørende faktor for å bygge en sterk kultur med velfungerende team, understreker Karianne.

– Vi er begeistret for at Karianne skal lede CGIs virksomhet i Norge og ser frem til hennes lederskap for å drive selskapets fortsatte vekst. Karianne er en erfaren og talentfull leder med veldokumentert evne til å bygge solide team og levere sterke resultater, sier Torsten Strass, president for CGI Scandinavia & Central Europe, i en kommentar til utnevnelsen.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien.