Pepperl Applikation_Rotorblatt crop

Kan konfigureres for et bredt spekter av bruksområder og bevegelsesmønstre

Kan realisere feilfrie vinkelmålinger

Det dynamiske inklinometeret IMU F99 fra Pepperl+Fuchs kombinerer en akselerasjonssensor med et gyroskop og en intelligent sensorfusjonsalgoritme i en og samme enhet. Denne kombinasjonen tillater kompensering av dynamiske bevegelser og sikrer nøyaktig krengningsmåling.

Nå kan det realiseres feilfrie vinkelmålinger i dynamiske applikasjoner enda mer presist – med den nye versjonen av inklinometeret (IMU) F99. Dette er muliggjort av en helt spesiell algoritme. For første gang kan den konfigureres for et bredt spekter av bruksområder og bevegelsesmønstre. Dette gjør at den nye IMU F99 kan tilpasses perfekt til omstendighetene og forholdene på stedet. I kombinasjon med den robuste designen sørger sensoren for større fleksibilitet og svært presise, feilfrie måleresultater for dynamisk krengningsdeteksjon i krevende miljøer, for eksempel ved overvåking av styrevinkelgrensen på hjullastere.

Kotek XL_Prime_fam crop

Horner XL Prime betjenings- og styringssystemer

Kombinerer PLS, operatørgrensesnitt, I/O og nettverk i en integrert alt-i-ett-en

Horner XL-Prime, som forhandles av Kotek AS, benyttes til styring og automatisering av små og mellomstore maskiner.  Berøringsskjermene i XL Prime-serien er det nyeste tilskuddet til Horner Automations neste generasjons OCS-produktserie.

Pepperl_Einlagenscanner crop

Gir raske og presise målinger

En videreutvikling av den klassiske time-of-flight-teknologien

Pepperl+Fuchs tilbyr en ny LiDAR-sensor med en skannehastighet på hele 100 Hz – ideell for høyhastighetsapplikasjoner. R2300, som er en enstråleskanner, oppnår denne eksepsjonelt høye skannehastigheten ved å skanne på kun ett plan. Sensoren tilbyr den samme kombinasjonen av høy ytelse og kostnadseffektivitet som kjennetegner flerlagsskannere i R2300-serien. 

Untitled design - 1

Er AI relevant for prosessindustrien?

Og hvordan spiller no-code AI en rolle på veien til suksess? Prosessindustrien står overfor utfordringer som påvirker vekst og lønnsomhet. Utfordringene inkluderer økende energikostnader, økt konkurranse, og strenge regulatoriske krav. Det er tydelig for mange industrielle selskaper at de må finne nye måter å optimalisere prosessene og forbedre effektiviteten for å fortsette være konkurransedyktige. 

Focus on crop

Focus-1 levers nå i eksplosjonssikker utførelse

Ventilhuset til Focus 1 ble optimalisert for å gi best mulig løsning

Produsentene av verdens første autonome reguleringsventil, Krohne Instumentation og Samson, utvider produktporteføljen.  Nå er ventil tilgjengelig i EX utførelse.