IKM Fixturlaser-EVO crop

Det nye laserbaserte akselopprettingsinstrumentet

Kan håndteres av alle fagfolk

Fixturlaser har utviklet et nytt akselopprettingsverktøy, Fixturlaser EVO, som har et unikt adaptivt brukergrensesnitt. Instrumentet som forhandles av IKM Instrutek AS er enkelt å håndtere.

Dette er noe som er karakteristisk for alle Fixturlaser sine lasere; et instrument som kan håndteres av alle fagfolk som driver med vedlikehold, ikke kun eksperter.

Det nye laserbaserte akselopprettingsinstrumentet, Fixturlaser EVO, er utviklet for et enkelt bruk, sier avdelingsleder Arild Wangsmo på IKM Instrutek AS.
Fixturlaser EVO tilbyr en kompakt displayenhet med en 5 " berøringsskjerm i farger. Den er slank og balansert, dette gir deg muligheten til å holde den med én hånd mens den andre hånden er fri til å berøre skjermikoner og rotere sensorer på akslene. Den har et rent og fargekodet grafisk brukergrensesnitt som hjelper til med profesjonelt vedlikehold gjennom målings- og justeringsprosessen uten problemer og stress.

En All Digital Tool
Fixturlaser var de første til å bruke den digitale CCD -teknologien i sensorer av denne typen, og følgelig det første til å levere et digitalt akselinnrettingssystem til markedet. Fixturlaser EVO er et digitalt akselopprettingsverktøy med trådløst, innebygd Bluetooth i sensorenhetene. Med en 30 mm CCD detektor, er du i stand til å oppnå en enestående repeterbarhet sammen med en enestående presisjonsjustering, uavhengig av omgivelseslyset og miljøet.
Fordelen er uten sidestykker i forhold til eldre analog PSD teknologi, dette med hensyn til evnen til filtrering og raffinering av måledata. En annen fordel er størrelsen av sensorene som er svært kompakte, bare 33 mm tykke og derfor lett å få til å passe inn i de minste mellomrom.

Adaptivt brukergrensesnitt med VertiZontal Moves
Fixturlaser har utviklet et adaptivt brukergrensesnitt, dvs. et brukergrensesnitt som faktisk forteller deg hva du skal gjøre basert på måleresultatene. Med VertiZontal Moves har de brakt deg en av de mest innovative og tidsbesparende funksjoner i akselopprettingsverden, ifølge Wangsmo.
Det adaptive brukergrensesnittet viser hvor mye en feiljustert maskin krever å bli justert ved å legge til eller fjerne shims på maskinens føtter. Når du fortsetter med målingene, trenger du ikke lenger å måle mellom den vertikale og den horisontale justeringen under omstillingen. Følgende horisontal justering er raskt utført med de reelle verdiene som vises.

Velg din vinkel med Screen Flip
Er det forvirrende når skjermen ikke viser maskinen fra den samme vinkelen som du ser?
Det er ikke noe problem, vi har en løsning for det også - Screen Flip. Det gjør det mulig å se maskinen fra selve visningen som du har av maskinen, sier Wangsmo.

Form ytterligere informasjon se: http://www.ikm.no/ikm-instrutek

Parker IO crop

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Parker Hannifin har forbedret tilbudet innen frittstående og fleraksede Parker-servodrivere (PSD), med et nytt I/O-alternativkort. Dette allsidige tilleggskortet, med plass til ett eller to kort per driver, introduserer en rekke tekniske funksjoner som forbedrer tilpasningsevnen og ytelsen til hele PSD-familien.

Emerson PACSystems crop

Emersons nye, kompakte og robuste PC designet for å koble industrigulvet til skyen

PACSystems IPC 2010, med forhåndsinnstilt Movicon-programvare og PACEdge IIoT-plattform, leverer høyytelses databehandlingsfunksjoner for industrielle datavisualiseringsapplikasjoner. Emerson introduserte i dag sin nye PACSystems™ IPC 2010 Compact Industrial Computer (IPC), en robust industridatamaskin designet for å håndtere et bredt utvalg av automatiseringsapplikasjoner innen maskinproduksjon og frittstående detaljproduksjon. 

Scneider batterifab crop

Går sammen om pilotanlegg for ny batteriteknologi

Schneider Electric, ZnL Energy og Eltronic har signert en samarbeidsavtale for en pilotfabrikk som skal utvikle ny batteriteknologi i Trondheim. Partene skal kombinere sin kompetanse og erfaring for å utvikle, bygge og drive et pilotanlegg i Trondheim. Pilotanlegget skal produsere batteriseparatorfilmen ZnL-NPx i en forberedende fase for et senere og større fullskala anlegg. 

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.