JFK og RA crop

JFKnudtzen har fått ny leverandør på sensorer

Rockwell Automation produkter og løsninger er tilgjengelig fra JFKnudtzen. Selskapet har blitt autorisert distributør for Rockwell Automation, og det er den plattformen - produkt porteføljen - JFKnudtzen har valgt å satse på når vi skal selge automasjonsløsninger.

JFKnudtzen ønsker å kunne tilby og levere komplette og integrerte løsninger som sømløst kan kobles sammen, og Rockwell Automation kan tilby nettopp dette, fra Sensor til Sky.

JFKnudtzen avslutter derfor det gode samarbeidet vi har hatt med IFM og B&R i mange år, denne høsten.

Når vi nå avslutter et langt og godt samarbeid med IFM, vil JFKnudtzen fra 1. september lagerføre og selge Allan-Bradley sensorer. Vi tilbyr og lagerfører et bredt spekter av

 • induktive og kapasitive givere,
 • fotoceller
 • trykksensorer
 • strømningssensorer
 •  temperatursensorer
 • ultralydgivere
 • endebrytere
 • encodere
 • RFID
 • IO-link
 • 3D kamera

Ta kontakt med din kontaktperson eller vår kundesupport om du har spørsmål til endringene, og vi vil hjelpe og supportere deg i denne overgangen, både med å skaffe de gamle løsningene og tilby nye løsninger.

www.jfknudtzen.no

 

Pepperl induktiv giver crop

Induktive givere med forbedrede egenskaper fra ledende leverandør

Utviklingen av den nye porteføljen var utvilsomt selskapets lange erfaring

Selv om sylindriske induktive givere har vært på markedet i mer enn 60 år er det fortsatt behov og muligheter for forbedringer. Pepperl+Fuchs har gjennomført en redesign av DC-utgaven som har medført forbedring av egenskaper som er viktige for mange kunder.

les mer...
Håland SVi3-positioner-ventilstiller crop

Ny Masoneilan SVI3 positioner

Håland Instrumentering AS presenterer ny brukervennlig digital ventilpositioner / ventilstiller for pneumatiske kontrollventiler. Den benytter samtidig avansert teknologi for pålitelig og nøyaktig ventil posisjonering.

les mer...
NORD-Cazaux-Rotorflex-Drehkolbenpumpe-crop

Driv teknologi for desentraliserte frittstående applikasjoner

Kan enkelt og lokalt styres og betjene

NORD DRIVESYSTEMS leverer også applikasjonsoptimaliserte drivsystemer for kompakte mobile maskinsystemer som pumper eller vifter opp til 22 kW. For drift med variabel hastighet på slike maskiner som ofte bare har en eller noen få drivakser, kan NORDAC FLEX SK 200E frekvensomformeren monteres direkte på motoren eller i nærheten av motoren på maskinen.

les mer...
AMNYTT 05 2021 kollasj crop

AMNYTT 05 2021 er publisert

Mange bedrifter er på god vei i å utvikle bærekraftige og lønnsomme arbeidsplasser. Men flere bør følge etter de gode eksempler. Utfordringene er muligens å ta til seg nødvendig kompetanse. Men det er det overkommelig å løse. Snakk med bedrifter som har startet den digitale reise, eller spør anerkjente utviklingsmiljøer. Vi har nødvendig kompetanse her i landet.

les mer...