JFK SM66-AR-110_Frontal crop

Det er meget behagelig å jobbe med disse enhetene

JFKnudtzen er distributør for justerbare strømforsyninger fra Delta Elektronika

Justerbare DC strømforsyning av meget høy kvalitet og med lav viftestøy. Dette er strømforsyninger i verdensklasse med lang levetid og utmerkede tekniske spesifikasjoner.

Delta Elektronika har vært i power-bransjen siden 1959. De holder til i Nederland, og designer og produserer justerbare strømforsyninger i verdensklasse.

Power-rangen spenner seg fra 150W opp til 15kW. De minste enhetene egner seg til skoler og universiteter, og de kraftigste enhetene blir benyttet for å simulere batterilading, eller innenfor avansert forsvarsteknologi.

Delta sine vifter er utviklet på en måte slik at de ikke starter før det blir 70 grader inne i selve strømforsyningen. Dette gjør at det er meget behagelig å jobbe med disse enhetene.

En Delta-strømforsyning vil alltid fungere svært pålitelig, selv i svært støyende omgivelser. De har lang levetid og er av utmerkede tekniske spesifikasjoner.

Displayet er klart og tydelig, og av meget høy kvalitet.

Om JFKnudtzen

JFKnudtzen – totalleverandør innen det profesjonelle elektro- og automatiseringsmarkedet i Norden. Siden 1955 har JFKnudtzen levert kvalitetsprodukter innen koblingsteknikk, industriautomasjon, kapslinger, energi, merkesystem, verktøy og ledningsmateriell.

Morrow Batteries products crop

Morrow og Optimeering skal utvikle AI-drevet software

Kraftproduksjonen må til enhver tid tilpasses forbruket

Det norske cleantech-selskaper Morrow Batteries ASA (Morrow) og Optimeering AS har undertegnet en intensjonsavtale om sammen å utvikle AI-drevet automasjonsprogramvare for kortsiktige kraftmarkedsoperasjoner.

les mer...
AMNYTT 01 2023 kolasj crop

AMNYTT 01 2023 er publisert

Endelig er det offentlig fastslått at det grønne skifte vil kreve med elektrisk kraft enn dagens system kan produsere. En rekke fagfolk og representanter har i lang tid etterlyst økt satsing på produksjon av elektrisk kraft her i landet. 

les mer...
FORSYNINGSSIKKERHET crop

Forsyningssikkerhet avgjørende for å lykkes med elektrifisering av Norge

Har utarbeidet tre råd for hvordan man kan sikre kontroll på forsyningssikkerhet

Sjefforsker Gerd Kjølle i SINTEF mener vi må ligge i forkant på forsyningssikkerhet for å lykkes med elektrifisering av Norge. Digitalisering av kraftsystemet vil bidra til viktige løsninger.

les mer...
PROpartner---Kompetanse_m crop

JFKnudtzen blir Weidmüller PROpartner

Vil forenkle planlegging, forenkle produksjon, forenkle ‘klar-til-installasjon’

Hvilken verdi gir dette kundene til PROpartner distributøren. JFKnudtzen tilbyr bred kompetanse, for å gi kunden de beste løsningene på behovene.

les mer...