FG Tech io-link-news-page crop

Eliminerer behov for å støtte komplekse kommunikasjonsprotokoller på sensornivå

IXARC absolutt encoder nå med IO-link grensesnitt

FG-Tech AS, som er forhandler av POSITAL sine produkter, kan med dette informere om at deres absolutte encodere nå leveres med det populære IO-Link kommunikasjonsgrensesnittet. IO-Link er et rimelig, enkelt å implementere kommunikasjonsgrensesnitt designet for å forenkle forbindelser mellom store feltbuss- eller industrielle Ethernet-nettverk og sensor- eller aktuator-enheter som er lokalisert på «fabrikkgulvet».

Forenkle kommunikasjonssystemet ditt

  • Magnetisk deteksjon av omdreininger - Multiturn uten gir eller batteri
  • Tilstandsovervåking via vibrasjons- og temperatursensor
  • Hardware I/O-Pin for Preset, Reset eller Kam-bryter
  • Enkel reduksjon av kostnader til kabling
  • Automatisk parametrisering etter bytte av enhet

På den ene siden av en IO-Link masteren er det et grensesnitt til det overliggende fabrikknettverket, mens den andre siden har flere punkt-til-punkt-tilkoblinger til individuelle sensorenheter.

IO-Link-grensesnittet for sensorer er relativt enkelt, og eliminerer behovet for å støtte komplekse kommunikasjonsprotokoller på sensor- / aktuatornivå. IO-Link støtter en rekke datatyper, inkludert måledata, enhetskonfigurasjonsinstruksjoner og informasjon om driftstilstandsparametere som temperatur.

Les mer om hvilke kommunikasjons grensesnitt FG-Tech As kan tilby fra Posital HER.

Multi-turn-modellene har flere spennende nye funksjoner, inkludert 16-bits oppløsning, muligheten til å sende ut rotasjonshastighet direkte til kontrolleren og i tillegg elektronisk kambryter / preset / reset-funksjonalitet (ved bruk av binære digitale signaler overført via kontakt på plugg). Videre er det tilgjengelig utvidet enhetsdiagnostikk.

Med integrerte Temperatur- og vibrasjonssensorer i disse IO-link encodere muliggjør overvåking av disse tilstandsparameterne. Rotasjonsteller på multiturn encoderne drives av Wigand sensor som drives av rotasjonen av enhetens aksel, og sørger for at rotasjonstallet alltid er oppdatert - selv når bevegelser oppstår når strøm til enheten ikke er tilgjengelig. Dette eliminerer behovet for reservebatterier og bidrar til å redusere vedlikeholdskostnadene.

Singleturn and Multiturn Measurement Principles

Bredt spekter, enkelt å velge.

I likhet med andre POSITAL IXARC-kodere vil IO-Link-sensorer være tilgjengelige med et bredt utvalg av kapslingsmaterialer, nivåer av IP-grad (opp til IP69K), akseltype / diameter og monteringsflenser. Dette betyr at kundene kan konfigurere sensorer som har nøyaktig de rette mekaniske og ytelsesegenskapene for deres applikasjon, raskt og til konkurransedyktige kostnader

Med Posital sin «Product Finder» er det enkelt for kunder å finne den rette IO-Link-encoder for deres spesifikke applikasjon. Test Verktøyet ut HER

 

Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Fortescue Henning Vellene_Egil Hogna crop

Norconsult prosjekterer nytt grønt ammoniakkanlegg for Fortescue Future Industries

Skal utvikle et produksjonsanlegg med en mulig kapasitet på 300 megawatt

Fortescue Future Industries har inngått avtale med Norconsult om prosjekteringen av et produksjonsanlegg for grønn hydrogen og grønn ammoniakk i Svelgen. Fortescue Future Industries (FFI), et datterselskap av det australske selskapet Fortescue, har besluttet at deres Holmaneset-prosjekt skal videreføres.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...