IWMAC crop

Sertifiseringen viser at utstyret er åpent og kommuniserbart mot flere mottakere

IWMAC lanserer ny sertifisering: Disruptive Technologies først ut

Når IWMAC nå lanserer sitt «Ready»-konsept, sikter de mot en ny bransjestandard. Første sertifisering får sensor-vidunderet Disruptive Technologies.I årevis har teknologikonsernet IWMAC opplevd utfordringer med variasjoner i dokumentasjonen av teknisk utstyr.

Nå etablerer de «IWMAC Ready» for å sikre høyere effektivitet og kvalitet på integreringen.

– En IWMAC Ready-sertifisering viser at utstyret er åpent og kommuniserbart mot flere mottakere, og at det har den rette dokumentasjonen. Slik kan byggherren og andre sluttkunder vite at utstyret deres er i stand til å snakke med forskjellige leverandører, sier Trond-Øystein Bjørnnes, konsernsjef i IWMAC.

Disruptive først på ballen

Det norske tech-selskapet Disruptive Technologies, produsenten av verdens minste trådløse sensor, er først ute med å Ready-sertifisere produktet.

– Vi skal være partnere med de beste i klassen, og IWMAC er en foregangsfigur. De kobler seg opp mot hva som helst, akkurat som oss. Derfor er dette så spennende for oss å være med på. Vi leverer ekstrem hardware, og IWMAC har en fantastisk plattform som kan skape verdi på toppen av dataen vi fanger, sier Ole Petter Novsett, salgsdirektør i Disruptive.

Spennende symbiose

Novsett mener Ready-sertifiseringen var en «no-brainer».

– IWMAC Ready er måten vi jobber på. Sensoren vår har mange bruksområder, spesielt opp mot sentrale driftsanlegg, hvor vi kan være en budbringer av datapunkter på en effektiv måte. Vi kan ikke helse, eiendom eller industri, men vi lager sensorer som kan brukes i alle disse vertikalene. Her er IWMAC og vi en god match.

Bjørnnes i IWMAC slutter seg til dette:

– Med Ready ønsker vi å fremme utstyr som er godt dokumentert, men også fremtidsrettet og åpent for tredjeparter. Derfor er dette en spennende symbiose. Vi kan hjelpe dem inn i marked som trenger denne typen utstyr, og de kan hjelpe oss inn hvor vår software skaper tilleggsverdi.

 

Tavle årsmæte crop

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det sertifiseringsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.