IWMAC crop

Sertifiseringen viser at utstyret er åpent og kommuniserbart mot flere mottakere

IWMAC lanserer ny sertifisering: Disruptive Technologies først ut

Når IWMAC nå lanserer sitt «Ready»-konsept, sikter de mot en ny bransjestandard. Første sertifisering får sensor-vidunderet Disruptive Technologies.I årevis har teknologikonsernet IWMAC opplevd utfordringer med variasjoner i dokumentasjonen av teknisk utstyr.

Nå etablerer de «IWMAC Ready» for å sikre høyere effektivitet og kvalitet på integreringen.

– En IWMAC Ready-sertifisering viser at utstyret er åpent og kommuniserbart mot flere mottakere, og at det har den rette dokumentasjonen. Slik kan byggherren og andre sluttkunder vite at utstyret deres er i stand til å snakke med forskjellige leverandører, sier Trond-Øystein Bjørnnes, konsernsjef i IWMAC.

Disruptive først på ballen

Det norske tech-selskapet Disruptive Technologies, produsenten av verdens minste trådløse sensor, er først ute med å Ready-sertifisere produktet.

– Vi skal være partnere med de beste i klassen, og IWMAC er en foregangsfigur. De kobler seg opp mot hva som helst, akkurat som oss. Derfor er dette så spennende for oss å være med på. Vi leverer ekstrem hardware, og IWMAC har en fantastisk plattform som kan skape verdi på toppen av dataen vi fanger, sier Ole Petter Novsett, salgsdirektør i Disruptive.

Spennende symbiose

Novsett mener Ready-sertifiseringen var en «no-brainer».

– IWMAC Ready er måten vi jobber på. Sensoren vår har mange bruksområder, spesielt opp mot sentrale driftsanlegg, hvor vi kan være en budbringer av datapunkter på en effektiv måte. Vi kan ikke helse, eiendom eller industri, men vi lager sensorer som kan brukes i alle disse vertikalene. Her er IWMAC og vi en god match.

Bjørnnes i IWMAC slutter seg til dette:

– Med Ready ønsker vi å fremme utstyr som er godt dokumentert, men også fremtidsrettet og åpent for tredjeparter. Derfor er dette en spennende symbiose. Vi kan hjelpe dem inn i marked som trenger denne typen utstyr, og de kan hjelpe oss inn hvor vår software skaper tilleggsverdi.

 

Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...
Knut Ivar Helland

Beckhoff Automation AS øker staben i Ålesund

Bred erfaring vil komme godt med i den videre satsingen

Beckhoff Automation AS fortsetter veksten og ser et økende behov på Nordvestlandet, så derfor har vi valgt å utvide staben vår i denne regionen. Marius Nedrelid starter den 1. april i stillingen som Applikasjonsingeniør ved vårt avdelingskontor i Ålesund.

les mer...
Palo Alto crop

Palo Alto Networks forenkler AI-drevet OT-sikkerhet

Kan enkelt aktiveres – uten å installere ekstra sensorer

Ny Zero Trust OT sikkerhetsløsning sikrer kritisk infrastruktur uten ekstra sensorer. Bruk av operasjonell teknologi (OT) vokser raskt, og det gjør også nettangrep på OT-miljøer. Angrep som forstyrrer driften og forårsaker skade som strekker seg langt utover inntekter og omdømme, menneskelig sikkerhet og kritisk infrastruktur.

les mer...
Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...