Pepperl IO crop

Plassbesparende løsningen reduseresrkompleksiteten i kabling

I/O-blokker sørger for enkel og effektiv integrasjon av binære sensorer i et IO-link nettverk

Med Pepperl+Fuchs nye IO-blokker med IO-Link interface kan man enkelt integrere et stort antall binære I/O inn i et IO-Link nettverk: Ved å benytte 8-ports/16DI blokker sammen med en Pepperl+Fuchs Ethernet IO-modul med integrert IO-Link Master kan man gi signaler fra 128 binære I/O til overordnet system.

Med denne plassbesparende løsningen reduseres kompleksiteten av kabling, og følgelig reduseres også mulige kablingsfeil. Det at power supply og signal går i samme elektriske forbindelse reduserer ytterligere sjansen for feil. Det er også en fordel at mange forskjellige typer binære sensorer kan kobles inn på en og samme I/O-blokk.

IO-Link Intelligens i stedet for standard koblingsbokser

Ved å benytte IO-Link 1.1 og COM3 standarder, kan prosesspesifikke brukerparametere lagres i IO-blokkene. Samtidig passer IO-Link på at de samme parameterne også er lagret i IO-Link masteren. Om en eller annen parameter senere forandres, enten det være fra PLS, IO-Link master eller i IO-blokken, sørger funksjonaliteten for at endringene blir oppdatert både i IO-blokk og IO-Link master.

Om IO-blokken skal skiftes, blir automatisk brukerparameterne lastet ned i den nye enheten. Dette gjør det enkel å bytte enheter under drift. Ingen brukerparametere må legges inn på nytt.

Mange konfigurasjonsmuligheter gir optimalt prosessdesign.

For å sikre ytterligere fleksibel integrasjon inn i eksisterende prosesstrukturer, kan IO-blokkene med IO-Link konfigureres ytterligere. Det logiske nivået på hver port kan settes individuelt. Det gjør at anleggets logiske oppbygning kan beholdes uendret og blokkene tilpasses eksisterende instrumenteringsmiljø. Det gir fleksibilitet i designfasen.

For å sikre en pålitelig overførsel av data til overordnet system, kan interferens mellom forskjellige signaler bli undertrykket. Også signaler av kort varighet med høy hastighet tas vel vare på og videresendes til styresystemet med høy kvalitet.

Plasseffektivt design, konstruert for industrimiljøer

Med helkapslet hus i metall og et stort temperaturområde fra -25 °C til +70 °C, samt beskyttelsesklasse IP67, kan IO-blokkene også benyttes i krevende industrielle miljøer. Huset er kompakt og har tydelige og lett leselige indikatorLEDs som indikerer sensorstatus, drift og mulige feil

Høydepunkt

  • Enkel integrasjon av binære sensorer inn mot styresystem via IO-Link
  • Effektiv transmisjon av opp til 128 digitale IO via Pepperl+Fuchs’ IO-Link master modul opp mot styresystem.
  • Enkel kabling med power og signal i samme kabel opp mot IO-Link Master
  • Mange konfigurasjonsmuligheter gir optimalt prosessdesign
  • Robust og helkapslet hus med stort temperaturområde og høy IP-grad gjør at enhetene kan benyttes i krevende industrielle miljøer.

 

Lenze digitalisering crop

Undersøkelse viser at ledere ikke er omstillingsklare

Forklare hvorfor de vil endre de grunnleggende rammevilkårene

Driveren for den nåværende digitale transformasjonen og den tette koblingen til de enorme økonomiske potensialer er det evige nasjonale og internasjonale produktivitetsløpet. Det blir ikke bare raskere for de involverte parter.

les mer...
ABB konsernsjef crop

ABB utnevner Björn Rosengren til konsernsjef

Møte behovene til kundene med en portefølje av teknologi og digitale løsninger

ABBs styre har enstemmig utnevnt Björn Rosengren til konsernsjef (CEO). Han starter i ABB 1. februar 2020 og etterfølger konsernsjef Peter Voser i rollen 1. mars 2020. På samme tidspunkt vil Peter Voser gå tilbake til stillingen som kun styreleder i ABB.

les mer...
Powerbox crop

Powerbox' nye DC/DC for krevende og robuste applikasjoner

I stand til å drive et stort spekter av applikasjoner

Powerbox, en av Europas største leverandører av kraftforsyninger og en ledende aktør gjennom mer enn fire tiår innen optimalisering av kraftløsninger for krevende applikasjoner, lanserer tre nye serier med 40W til 100W kortmonterte DC/DC-omformere.

les mer...
Siemens digital crop

Ledere er ikke rustet for digital omstilling

Flere virksomheter erkjenner behovet for rask omstilling

Årlig vurderer Siemens den digitale omstillingsevnen i norsk næringsliv. Årets funn konstaterer at selv om næringslivet erkjenner viktigheten av digitalisering, er ikke mellom- og toppledere rustet for omstillingen.

les mer...