Norgren PH_AC_rodless electric actuator crop

Velegnet til alle industrielle automasjonsapplikasjoner

Introduksjon av Norgrens stempelstangsløse aktuator, ELION

Med hurtigere lineære hastigheter og utvidet arbeidsområde. Norgren ELION stempelstangsløse aktuatorer leverer operasjonelle fordeler, herunder presis og repeterbar kontroll, enklere installasjon og reduserte samlede kostnader

Den stempelstangsløse aktuatoren er velegnet til alle industrielle automasjonsapplikasjoner med både tannreim og kuleskrue, og leverer fleksibilitet alt etter anvendelsesbehov.

Presis og repeterbar: Presisjonskuleskrue oppnår +/- 0,05 mm. Tannreim oppnår +/- 0,1 mm.

Høy hastighet og rask responstid: Tannreim tillater hurtig akselrasjon og en meget dynamisk kontroll med hastigheter opp til 10 m/s. Et utvalg av girkasser gir mulighet for å velge forskjellige hastighetsområder.

Høy belastningskapasitet: Presisjonskuleskrue kan motstå store belastninger.

Fullt konfigurérbar online: Vår konfigurator gjør det mulig raskt og enkelt å velge riktig variant, basert på dine spesifikasjoner.

Ytterligere informasjon se; www.norgren.com/no

Cobot imperitek crop

Etablerer norsk robot senter

Målsettingen er å etablere et felles forum for robotselskaper

All statistikk viser at norsk industri er på bunnen i Norden når det gjelder å ta i bruk roboter i industrien. Sverige og Danmark er blant de ti mest robot-tette industriland i verden. Det må tas tak for å øke bruken av roboter i norsk industri. Norsk Cobot Senter har tatt et eget initiativ for å øke forståelsen og bruken av roboter i industrien.

les mer...
Norgren PH_AL_Excelon Plus crop

Excelon® Plus Serie 82 - unike luftbehandlingsenheter fra Norgren

Robust og enkel å installere

Norgren Excelon® Plus 82 er et modulært filter, regulator, smøreapparat (FRL) som er velegnet til de fleste industrielle applikasjoner. 1/4" og 3/8" ISO G samt NPT porter. Excelon® Plus 82 er utviklet med sikkerhet i høysetet og leverer høy ytelse i et kompakt og lett design. Introduksjonen av Excelon® Plus 82-serien gjør Excelon® Plus FRL-porteføljen fra Norgren komplett.

les mer...
P F lang rekkevidde crop

Fotoceller med ekstra lang rekkevidde fra Pepperl+Fuchs

Puls Range Teknologi benytter det måling i stedet for deteksjon

Tradisjonelt har fotoceller vært basert på deteksjonsprinsippet, det vil si et senderelement som sender ut lys og et mottakerelement som enten detekterer lyset fra senderelementet eller ikke. Lyset kan reflekteres fra objektet eller reflektoren, og utgangen veksler avhengig av om lys mottas eller ikke.

les mer...
Autic stål PC crop

Panel PC som tåler en sprut

Touch skjerm kan deaktiveres fra egen bryter når systemet skal rengjøres

Autic System AS lanserer Panel-PC som er spesielt utviklet for hygieniske og aseptiske miljøer, samt områder utsatt for fuktighet og støv. Konstruksjonen som er i syrefast stål, tåler både bruk av vaskemidler og høytrykksspyling.

les mer...