Norgren PH_AC_rodless electric actuator crop

Velegnet til alle industrielle automasjonsapplikasjoner

Introduksjon av Norgrens stempelstangsløse aktuator, ELION

Med hurtigere lineære hastigheter og utvidet arbeidsområde. Norgren ELION stempelstangsløse aktuatorer leverer operasjonelle fordeler, herunder presis og repeterbar kontroll, enklere installasjon og reduserte samlede kostnader

Den stempelstangsløse aktuatoren er velegnet til alle industrielle automasjonsapplikasjoner med både tannreim og kuleskrue, og leverer fleksibilitet alt etter anvendelsesbehov.

Presis og repeterbar: Presisjonskuleskrue oppnår +/- 0,05 mm. Tannreim oppnår +/- 0,1 mm.

Høy hastighet og rask responstid: Tannreim tillater hurtig akselrasjon og en meget dynamisk kontroll med hastigheter opp til 10 m/s. Et utvalg av girkasser gir mulighet for å velge forskjellige hastighetsområder.

Høy belastningskapasitet: Presisjonskuleskrue kan motstå store belastninger.

Fullt konfigurérbar online: Vår konfigurator gjør det mulig raskt og enkelt å velge riktig variant, basert på dine spesifikasjoner.

Ytterligere informasjon se; www.norgren.com/no

Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...
Fortescue Henning Vellene_Egil Hogna crop

Norconsult prosjekterer nytt grønt ammoniakkanlegg for Fortescue Future Industries

Skal utvikle et produksjonsanlegg med en mulig kapasitet på 300 megawatt

Fortescue Future Industries har inngått avtale med Norconsult om prosjekteringen av et produksjonsanlegg for grønn hydrogen og grønn ammoniakk i Svelgen. Fortescue Future Industries (FFI), et datterselskap av det australske selskapet Fortescue, har besluttet at deres Holmaneset-prosjekt skal videreføres.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
Phoenix plug crop

Pluggforbindere for automatisert produksjon

Kan også velge fra et høyt antall individuelle merkinger

Den nye, krympebaserte ledning-til-kort-pluggforbinderserien Connexis for kabelkonfeksjoneringer fra Phoenix Contact optimaliserer automatisert produksjon og sørger slik for tempo og presisjon ved kretskortpluggforbindelsen.

les mer...