Krohne H250M40 crop

Sikrer også målenøyaktighet og levetid for VA mengdemålere

Intelligente algoritmer øker brukssikkerheten til Krohne sine VA (Variable Area) mengdemålere

For å øke applikasjonssikkerheten er utvidet applikasjonsdiagnostikk nå tilgjengelig for flowmeteret H250 M40 (VA-meter) som tillegg til øvrig diagnostikk på den elektronisk signalenhet ESK4A. De nye funksjonene implementeres via intelligente programvarealgoritmer for analyse av signalet mellom flottør magnetfeltsensorene.

  • Utvidelse av NAMUR NE107 enhetsdiagnostikk til å omfatte spesifikk applikasjonsdiagnostikk
  • Påviser flottørblokkeringer, pulseringer og eventuell feilinstallasjon etter vedlikehold

Den eksisterende NAMUR NE107 enhetsdiagnosen utvides således til å omfatte VA-spesifikk applikasjonsdiagnostikk. Instrumentet kan nå for eksempel oppdage blokkeringer av flottøren forårsaket av urenheter i mediet eller ved kraftige, gjentatte trykkstøt. Pulseringer i væskemåling med positive forskyvningspumper eller kompresjonssvingninger ved gassmålinger blir også påvist. Det vil også komme en melding hvis flottøren er installert opp ned i målekeglen eller mangler helt etter vedlikehold eller rengjøring. Graden av signalering for de individuelle diagnosefunksjonene kan konfigureres i henhold til NAMUR NE107: Dvs fra "kun informasjon" til "vedlikehold kreves" eller "utenfor spesifikasjonen" til "feilet" med aktivering av feilsignalet på mA utgangssignalet.

De nye funksjonene øker ikke bare applikasjonens pålitlighet, men sikrer også målenøyaktighet og levetid for VA mengdemålere ved at man kan iverksette riktige korrigerende tiltak. Eksisterende enheter kan oppgraderes ved at signalmodul ESK4A byttes ut, noe som kan gjøres i felt uten at instrumentet må tas ut av prosesslinjen.

Om KROHNE:

KROHNE er en komplett leverandør av måletekniske løsninger for mengde, trykk, temperatur, nivå og analyse. Grunnlagt i 1921 med produksjon av VA metere. Hovedkontor i Duisburg, Tyskland og representert på alle kontinenter med omlag 3700 ansatte. Fra vårt kontor i Moss utføres salg, teknisk support, landsdekkende service, lokalt varelager, kurs og opplæring. KROHNE står for innovasjon og høy kvalitet og er blant de ledende innen industriell måleteknologi. Les mer om H250 M40 her:

https://krohne.com/en/products/flow-measurement/flowmeters/variable-area-flowmeters/h250-m40/

5G unterstützt effizient zukünftige Netzwerkanforderungen / 5G

Industrielt 5G – nettverk på industriens premisser

En sikker, fremtidsrettet kommunikasjonsteknologi er avgjørende for applikasjoner som mobile roboter, autonom logistikk og førerløse transportsystemer i fabrikker. Derfor har Siemens lansert privat industrielt 5G, en 5G-infrastruktur utviklet spesifikt for kravene til industrielle kunder.

Elni

Industribedrifter sliter med å dokumentere gevinst på sine digitale investeringer

Programvareselskapet IFS offentliggjør nå resultater fra studien; Shaping the Future of Manufacturing. En studie som viser hvor langt industribedrifter har kommet i sin digitale transformasjon, basert på deres planer for fremtidige investeringer og status på IT-strategier og utfordringer. Målet er å finne ut hvilke områder der industrien kan maksimere sin vekst.

les mer...
AMNYTT 03 2023 kolasj crop

AMNYTT 03 2023 er publisert

Det er enighet i politisk miljø og i industrien om at produksjonen må omstilles. CO2 utslippet må reduseres. Bruk av fornybar energi må økes. For de fleste industrielle aktører innebærer det omstilling til mer bruk av elektrisk kraft, som er produsert fra vann, vind eller sol. Når dette er sagt slutter enigheten mellom politisk og næringsmessige interesser.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Goodtech leverer styringssystemer til nytt moderne renseanlegg i Hokksund med høye miljøambisjoner

Øvre Eiker kommune bygger nytt renseanlegg i Hokksund med utvidede renseegenskaper og har valgt NCC som entreprenør for utbyggingen. Goodtech bistår med programmering av styringssystemer, samt leveranse av elektrodokumentasjon, gassdetektorer og hardware med planlagt ferdigstillelse i løpet av 2025.

les mer...