Nynans 2 crop

Forholdene er lagt til rette for den digitale fremtid

Imponerende snuoperasjon

- Vi har bevisst jobbet med å velge ut få, men svært leveringsdyktige leverandører av teknisk utstyr, forteller Christensen. I arbeidet med å forbedre driftsrutinene er det jobbet en god del med å forbedre vedlikeholdssystemene.

Godt samarbeid

Alle ventiler og pumper er skiftet ut. Pumperommet ble fullstendig renovert. I dette arbeidet har Morten Steinset fra J. S. Cock vært en viktig samarbeidspartner, både i rehabiliteringsarbeidet i det eksisterende anlegget og under byggearbeidet i det nye prosessavsnittet.

J. S. Cock er en velkjent ventilleverandør. De har et bredt produktspekter både av ventiler og aktuatorer, i tillegg til at de har god kompetanse for instrumentering av ventilinstallasjoner. Steinset har levert løsninger til anlegget i flere omganger, har høy leveranseservice og kjenner anlegget godt. NYNAS har derfor valgt å fortsette det gode samarbeidet med J. S. Cock. Steinset fikk oppgaven med å dimensjonere ventilene og velge aktuatorløsninger. Det ble valgt ventiler fra produsenten Rotork, som er en kvalitetsleverandør. – Forholdene er lagt til rette for den digitale fremtid, forteller Steinset. Alle ventiler og aktuatorer har 3 D tegninger, og denne dokumentasjonen følger med leveransen. Dermed er fundamentet for heldigital dokumentasjon av anlegget lagt.

Les hele artikkelen her; http://magazine.amnytt.no/amnytt-nr-6-2017/0378976001513162029/p28

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...
670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...