Ifm SDP110_crop

Forretningsstrategien til konsernet er å ha egne datterselskaper

Ifm satser i Norge

Ifm electonics har i lengre tid vært representert med distributør i Norge. Fra 1. september har eget datterselskap tatt over ansvaret for all virksomhet her i landet. Det gjelder både salg, distribusjon og support. Det er ønske om økt tilstedeværelse og synlighet som ligger bak avgjørelsen om etableringen.

- I de fleste andre europeiske land har Ifm Electronics en annen struktur enn vi hadde i Norge, forteller Guttorm Ulltveit. Han er nå ansvarlig for Ifms eget datterselskap i Norge. Forretningsstrategien til konsernet er å ha egne datterselskaper i de markeder hvor produktene forhandles. Det sikrer god synlighet i markedet og best mulig eierskap til porteføljen i distribusjonsorganisasjonen.

Ulltveit kjenner produktene godt fra før, siden han var ansvarlig for porteføljen hos den tidligere distributøren, som var JFKnudtzen. JFKndutzen ble varslet for en god stund siden om beslutningen om å etablere egen virksomhet i Norge. Prosessen med å etablere egen virksomhet i Norge og ta over distribusjonen har gått greit. Ulltveit sier at forholdt er godt mellom det nye selskapene og tidligere distributør.

Ifm Guttorm Ulltveit 300.jpg

Klare målsettinger

- Ved etableringen er vi fire personer, forteller Ulltveit. Og planene er å ansette en person til i løpet av høsten. Så får utviklingen avgjøre hvor fort vi vil vokse. Regionen vi vil søke å dekke etter at vi har fått etablert organisasjonen er hele Vestlandet.

Pepperl induktiv giver crop

Induktive givere med forbedrede egenskaper fra ledende leverandør

Utviklingen av den nye porteføljen var utvilsomt selskapets lange erfaring

Selv om sylindriske induktive givere har vært på markedet i mer enn 60 år er det fortsatt behov og muligheter for forbedringer. Pepperl+Fuchs har gjennomført en redesign av DC-utgaven som har medført forbedring av egenskaper som er viktige for mange kunder.

les mer...
Håland SVi3-positioner-ventilstiller crop

Ny Masoneilan SVI3 positioner

Håland Instrumentering AS presenterer ny brukervennlig digital ventilpositioner / ventilstiller for pneumatiske kontrollventiler. Den benytter samtidig avansert teknologi for pålitelig og nøyaktig ventil posisjonering.

les mer...
NORD-Cazaux-Rotorflex-Drehkolbenpumpe-crop

Driv teknologi for desentraliserte frittstående applikasjoner

Kan enkelt og lokalt styres og betjene

NORD DRIVESYSTEMS leverer også applikasjonsoptimaliserte drivsystemer for kompakte mobile maskinsystemer som pumper eller vifter opp til 22 kW. For drift med variabel hastighet på slike maskiner som ofte bare har en eller noen få drivakser, kan NORDAC FLEX SK 200E frekvensomformeren monteres direkte på motoren eller i nærheten av motoren på maskinen.

les mer...
AMNYTT 05 2021 kollasj crop

AMNYTT 05 2021 er publisert

Mange bedrifter er på god vei i å utvikle bærekraftige og lønnsomme arbeidsplasser. Men flere bør følge etter de gode eksempler. Utfordringene er muligens å ta til seg nødvendig kompetanse. Men det er det overkommelig å løse. Snakk med bedrifter som har startet den digitale reise, eller spør anerkjente utviklingsmiljøer. Vi har nødvendig kompetanse her i landet.

les mer...