Alfa_Laval_LKH_CROP

Avansert design for å innfri de strengeste kravene i en rekke hygienebransjer

Hygienisk pumping med mer effektivitet og mindre støy

Alfa Laval LKH Prime er basert på den markedsledende Alfa Laval LKH-pumpeserien, og er en effektiv, allsidig og hygienisk selvsugende pumpe.

Den benytter en kombinasjon av luftskrueteknologi og avansert design for å innfri de strengeste kravene i en rekke hygienebransjer, inkludert næringsmidler, melkeprodukter, drikke og personlige pleie-/hjemprodukter. LKH Prime UltraPure-versjonene er ideelle for farmasøytiske bruksområder.

Energieffektiv
Ved hjelp av en kombinasjon av avansert luftskrueteknologi, optimalisert impeller og husgeometri overstiger Alfa Laval LKH Prime bransjens forventninger til effektiv drift, redusert energiforbruk og CO₂-fotspor. Alfa Laval LKH Prime er konstruert for å oppfylle de strengeste kravene i hygieneindustrien. Den er EHEDG-sertifisert og godkjent til å utstyres med 3-A symbol.

Allsidig
Alfa Laval LKH Prime er kjennetegnet ved en pålitelighet som gir økt driftsproduktivitet, og er konstruert for CIP-oppgaver som omfatter medrevet luft, men kan også pumpe produkter og potensielt redusere kapitalinvesteringer ved prosjektering av prosessystemer – uansett bransje.

Betydelig redusert støynivå
Alfa Laval LKH Prime er stille i drift og reduserer lydtrykket med 80 % sammenlignet med pumper med tradisjonell pumpeteknologi for bruksområder som omfatter CIP/medrevet luft. Dette støyreduserende trekket er en smart måte å forbedre arbeidsmiljøet og sikkerheten til anleggets ansatte på.

Lett å vedlikeholde
Pumpen er enkel og kostnadseffektiv å betjene og vedlikeholde. Ved å dele felles komponenter med Alfa Laval LKH-pumpeserien, får Alfa Laval LKH Prime lave eierkostnader og økt oppetid i tillegg til den sikkerheten som kommer fra Alfa Lavals globale servicenettverk.

Kort om Alfa Laval

Alfa Laval er en ledende, global leverandør av spesialbygde produkter og tilpassede tekniske løsninger.
Vårt utstyr og våre systemer og tjenester er utviklet for å hjelpe kundene å optimere ytelsen i sine egne prosesser. Om og om igjen.
Vi hjelper kundene våre å varme opp, kjøle ned, separere og transportere produkter som olje, vann, kjemikalier, drikkevarer, matvarer, stivelse og farmasøytiske produkter.
Vår verdensomspennende organisasjon samarbeider nært med kunder i nesten 100 land for at de alltid skal ligge i forkant av utviklingen.

Kontakte Alfa Laval
Du finner alltid oppdatert kontaktinformasjon for alle land på nettstedet vårt på adressen www.alfalaval.com

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...
670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...