NI lv4lm_new_bdr crop

Programvaren hjelper studenter, ingeniører og hobbybrukere

Grafiske programvare til å programmere LEGO

Modulen NI LabVIEW LEGO MINDSTORMS legger kraftig programvare i hendene på studenter som forbereder seg på en ingeniørkarriére.

National Instruments har lagt til muligheten for å bruke NI LabVIEW grafiske systemprogramvare til å programmere LEGO MINDSTORMS EV3, den nyeste versjonen av den populære robotplattformen LEGO MINDSTORMS. LabVIEW LEGOMINDSTORMS Module, en gratisk nedlasting med LabVIEW og LabVIEW for LEGO MINDSTORMS, er tilgjengelig for utdanning and forhandlere. Programvaren hjelper studenter, ingeniører og hobbybrukere til å lage programmer som kommuniserer med og styrer EV3-brikken på samme måte som de i dag bruker LabVIEW til å utvide funksjonene i NXT. Fordi LabVIEW gir en intuitiv grafisk programmering og konnektivitet med tusenvis av sensorer, komponenter og systemer, kan brukere på alle nivåer raskt designe komplekse og kraftige robot-prosjekter, noe som gjør denne plattformen ideell i forsknings-, teknologi-, ingeniør- og matematikkutdanning.
 
“Jeg bruker LabVIEW i min dataundervisning fordi det er industristandard programvare, men også fordi den er tilgjengelig for så mange forskjellige studenter, inkludert de med lese- og skrivevansker,” sier Rob Torok, matematikk og robotikklærer ved Claremont College. “Tillegget for EV3-støtte betyr at mine studenter kan fortsette å bruke LabVIEW i sine robotikkprosjekter, noe jeg synes er helt topp.”
 
Programvaren som brukes med EV3-produkter er laget av NI og er basert på LabVIEW. Brukere kan koble seg til industriversjonen av LabVIEW for enda mer funksjonalitet i LabVIEW LEGO MINDSTORMS-modulen. Dette er den samme programvaren som brukes i nær sagt alle banebrytende ingeniørprosjekter, som Red Bull Stratos supersoniske fritt fallprosjekt og CERN Large Hadron Collider, en maskin som har en fundemental påvirkning på vår forståelse av fysikkens lover. Det betyr at unge studenter lærer å bruke de samme programmeringsverktøyene som benyttes av verdens mest innovative forskere og ingeniører.
 
LEGO robotics-plattformen, kombinert med NI programvare, hjelper lærere til å integrere effekten av praktisk læring gjennom virkelige ingeniørverktøy, slik at studentene kan utvikle kunnskapen de trenger i løpet av utdanningen, og enda viktigere, senere i yrkeskarriéren.
 
Chris Rogers, en professor ved Tufts University som arbeidet med LEGO Group og NI i forbindelse med utviklingen av ROBOLAB—programmeringsspråket som inspirerte NXT-G og LabVIEW for LEGO MINDSTORMS—bruker fortsatt robotikk når han underviser i vitenskap og matematikk.
 
“Jeg bruker LabVIEW for LEGO MINDSTORMS Module og LEGO-verden på nye robotikkstudenter, siden de raskt og enkelt får resultater, og så fører jeg dem langsomt over på den mer avanserte verden med Linux mikroprosessorer, FPGA og til og med robotikk operativsystemer,” sier Rogers. “Vi arbeider med lokale studenter fra videregående skole for å hjelpe dem med å utvikle komplekse koder—fra PID-kontrollere, til å bruke forskjellige arkitekturer for å lære dem å tenke parallelt.”
 
Lær mer på www.K12Lab.com/products/software/NI-LabVIEW-for-LEGO-MINDSTORMS

 

Parker IO crop

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Parker Hannifin har forbedret tilbudet innen frittstående og fleraksede Parker-servodrivere (PSD), med et nytt I/O-alternativkort. Dette allsidige tilleggskortet, med plass til ett eller to kort per driver, introduserer en rekke tekniske funksjoner som forbedrer tilpasningsevnen og ytelsen til hele PSD-familien.

Emerson PACSystems crop

Emersons nye, kompakte og robuste PC designet for å koble industrigulvet til skyen

PACSystems IPC 2010, med forhåndsinnstilt Movicon-programvare og PACEdge IIoT-plattform, leverer høyytelses databehandlingsfunksjoner for industrielle datavisualiseringsapplikasjoner. Emerson introduserte i dag sin nye PACSystems™ IPC 2010 Compact Industrial Computer (IPC), en robust industridatamaskin designet for å håndtere et bredt utvalg av automatiseringsapplikasjoner innen maskinproduksjon og frittstående detaljproduksjon. 

Scneider batterifab crop

Går sammen om pilotanlegg for ny batteriteknologi

Schneider Electric, ZnL Energy og Eltronic har signert en samarbeidsavtale for en pilotfabrikk som skal utvikle ny batteriteknologi i Trondheim. Partene skal kombinere sin kompetanse og erfaring for å utvikle, bygge og drive et pilotanlegg i Trondheim. Pilotanlegget skal produsere batteriseparatorfilmen ZnL-NPx i en forberedende fase for et senere og større fullskala anlegg. 

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.