Goodtech Haldex crop

Goodtech satser stort på å utvikle og utnytte ny teknologi i sine løsninger

Goodtech og Haldex fortsetter sitt langvarige samarbeid i Sverige med ny kontraktstildeling

Goodtech fortsetter sitt langvarige samarbeid med Haldex, og er tildelt kontrakt for leveranse av semi-automatisk monteringslinje for skivebremser. Monteringslinjen er modulbasert og inkluderer også leveranse av MES-system (Manufacturing Execution System) som skal håndtere overordnet styring av produksjonen, samt øke effektiviteten, fleksibiliteten og skalerbarheten i Haldex sin produksjon.

Per-Olof Bjällstål, direktør for Global Manufacturing Engineering and Operation ved Haldex, er fornøyd med det valgte konseptet som er utarbeidet sammen med Goodtech:

«Haldex är glada över att kunna fortsätta det långvariga samarbetet med Goodtech även inom andra produktsegment än vad vi tidigare har utvecklat till tillsammans. De är en leverantör som delar vårt intresse för hög kvalitetssäkring och effektivitet i så väl automationer som i överordnade system. De har även genom året visat sig vara ansvarstagande och med en hög supportnivå vilket vi värdesätter högt».

Kontrakten har en verdi på omlag 20 MSEK, og forventes ferdigstilt i Q4 2023.

«Vi har samarbeidet med Haldex i mange år og er stolt over at Haldex velger Goodtech når de skal optimalisere egen produksjon», sier konsernsjef Margrethe Hauge. Regionsdirektør i Karlstad, Johan Håkansson supplerer:

«Dette er en viktig kontrakt for virksomheten i Karlstad. Goodtech satser stort på å utvikle og utnytte ny teknologi i våre løsninger, slik at kunden alltid får mest mulig ut av produksjonen sin, til lavest mulig innsatsfaktor, og til lavest risiko og fotavtrykk. Gjennom denne leveransen - som også inkluderer produksjonsstyring, får Haldex en svært effektiv montasjelinje i 2024.»

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Rittal kapsling crop

Driftsikkerhet for kapslinger

Varme er sjelden en velkommen gjest i skapsystemer. Derfor er det viktig at uønsket varme fjernes og at ytterligere oppvarming unngås om mulig for å sikre problemfri drift av installerte komponenter. For å løse denne oppgaven brukes ofte filtervifter – et kjølealternativ som ikke tidligere har fått den respekten og påskjønnelsen det fortjener. 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...