Goodtech Haldex crop

Goodtech satser stort på å utvikle og utnytte ny teknologi i sine løsninger

Goodtech og Haldex fortsetter sitt langvarige samarbeid i Sverige med ny kontraktstildeling

Goodtech fortsetter sitt langvarige samarbeid med Haldex, og er tildelt kontrakt for leveranse av semi-automatisk monteringslinje for skivebremser. Monteringslinjen er modulbasert og inkluderer også leveranse av MES-system (Manufacturing Execution System) som skal håndtere overordnet styring av produksjonen, samt øke effektiviteten, fleksibiliteten og skalerbarheten i Haldex sin produksjon.

Per-Olof Bjällstål, direktør for Global Manufacturing Engineering and Operation ved Haldex, er fornøyd med det valgte konseptet som er utarbeidet sammen med Goodtech:

«Haldex är glada över att kunna fortsätta det långvariga samarbetet med Goodtech även inom andra produktsegment än vad vi tidigare har utvecklat till tillsammans. De är en leverantör som delar vårt intresse för hög kvalitetssäkring och effektivitet i så väl automationer som i överordnade system. De har även genom året visat sig vara ansvarstagande och med en hög supportnivå vilket vi värdesätter högt».

Kontrakten har en verdi på omlag 20 MSEK, og forventes ferdigstilt i Q4 2023.

«Vi har samarbeidet med Haldex i mange år og er stolt over at Haldex velger Goodtech når de skal optimalisere egen produksjon», sier konsernsjef Margrethe Hauge. Regionsdirektør i Karlstad, Johan Håkansson supplerer:

«Dette er en viktig kontrakt for virksomheten i Karlstad. Goodtech satser stort på å utvikle og utnytte ny teknologi i våre løsninger, slik at kunden alltid får mest mulig ut av produksjonen sin, til lavest mulig innsatsfaktor, og til lavest risiko og fotavtrykk. Gjennom denne leveransen - som også inkluderer produksjonsstyring, får Haldex en svært effektiv montasjelinje i 2024.»

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Graphic Group Mensch & Medien Gm

3D onlinekonfigurator for modulære testpluggsystemer

Testpluggsystemene FAME er den modulære systemmodulen for energiteknikk fra Phoenix Contact. Med FAME-konfiguratoren kan man nå med få klikk opprette personlig tilpassede løsninger for funksjonskontroll av strøm- og spenningsomformere samt utløse- og signalkontakter.

les mer...
Mario_Drechsler

Rittals fabrikk i Haiger vinner Industrie 4.0 Award

Rittal tildeles prisen Industrie 4.0 Award for sin smarte fabrikk i Haiger ROI-EFESO Management Consulting har etablert en standard for industrien i form av Industrie 4.0 award. I år går prisen til bedrifter som baner vei for den tyske industrien med smarte fabrikker. Rittal tildeles «Industrie 4.0 award 2022» for å digitalisere produksjon ved sin fabrikk i Haiger med hjelp av søsterbedriften German Edge Cloud.

les mer...
Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...