Goodtech Hauge crop

Goodtech leverer styringssystemer til nytt moderne renseanlegg i Hokksund med høye miljøambisjoner

Øvre Eiker kommune bygger nytt renseanlegg i Hokksund med utvidede renseegenskaper og har valgt NCC som entreprenør for utbyggingen. Goodtech bistår med programmering av styringssystemer, samt leveranse av elektrodokumentasjon, gassdetektorer og hardware med planlagt ferdigstillelse i løpet av 2025.

Dagens anlegg har hovedvekt på fosforfjerning med mekaniske og kjemiske prosesser, og det nye anlegget vil ved ferdigstillelse ha en utvidet renseprosess som omfatter nitrogenrensning og en skjerpelse av fosforfjerning til 95%. Oppgraderingen vil gi positive effekter for både Drammenselven og Oslofjorden hvor tilgangen på rent vann er kritisk.

Konsernsjef Margrethe Hauge sier: «Goodtech har lang erfaring med styring og optimalisering av energi og kjemikalieforbruk på denne type anlegg. Øvre Eiker kommune har høye miljøambisjoner, hvor både økt rensegrad, implementering av solceller og varmegjenvinning skal bidra til bærekraftig drift i Hokksund. Dette er en type prosjekt som vi i Goodtech synes det er veldig kjekt å kunne bidra til, slik at kommunen lykkes med sine miljøambisjoner»

Goodtech vil jobbe sammen med NCC og Arro Elektro i prosjektet som startet i Q1 2023 og forventes ferdigstilt i 2025.

Phoenix etikett crop

Ny produktetikett støtter automatisert varemottak

For å optimalisere logistikkprosessene ytterligere innfører Phoenix Contact nye produktetiketter som forenkler automatisert varemottak og varelevering hos kundene sine. De nye produktetikettene gjengir den viktigste informasjonen, som artikkelnummer, mengde, produksjonsdato, batch og opprinnelsesland, som 1D-strekkode og/eller 2D-datamatrisekode. 

JFK krympe crop

Bedre ergonomi med et mindre krympeverktøy, - for ledere og kabler opptil 2,5 mm2

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser. I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnittlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.

Phoenix electric crop

All Electric Society – en teknologipark for fremtiden

Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden vil se ut. En visjon er et helelektrisk samfunn der all energi kommer fra fornybare kilder som sol og vind. Phoenix Contact har virkeliggjort visjonen om det helelektriske samfunnet – riktignok i en mindre skala. 

NFEA pris crop

NFEA Prisen 2023 til Ocean Industries Concept Lab

NFEA Prisen for 2023 tildeles Ocean Industries Concept Lab.