Becckhoff IPC crop

Beckhoff PC-teknologi blir dermed en global standard for BMW Group

Globalt IPC-partnerskap avtalt til år 2030

Tysk bilprodusent satser på industri-PC-er og kontrollpanel fra Beckhoff. Beckhoff Automation, Verl, skal i fremtiden utstyre BMW Group med IPC-teknologi for bilproduksjonen. Beckhoff skal levere til produksjonsenheter over hele verden.

Beckhoff PC-teknologi blir dermed en global standard for BMW Group. Industri-PC-ene og multitouch-kontrollpanelene skal brukes både for nye systemer og for retrofit for sammenkobling av maskiner, for tilgangskontroll samt for datainnsamling, visualisering og andre PC-baserte oppgaver. Alle produktgruppene fra Beckhoffs brede IPC-portefølje vil blir brukt: IP65 panel-PC-er CP32xx, ultrakompakte industri-PC-er C6030, 19-tommers plug-in industri-PC-er C5240 og multitouch-kontrollpanel CP29xx for innbygging.

Det vil bli brukt Beckhoff standardprodukter der noen er tilpasset for optimal retrofit av eksisterende systemer, samt en kundespesifikk løsning. Produktporteføljen til Beckhoff gir BMW Group mulighet til å bruke de nyeste Intel® Core™ i-prosessorene i ulike konstruksjoner. På grunn av korte innovasjonssykluser kan kommende prosessorgenerasjoner også enkelt integreres.

Samlingen av alle utviklingstrinnene hos Beckhoff, fra utvikling av hovedkort og BIOS til mekanisk tilpasning, muliggjør en optimal tilpasning til kundespesifikke krav. I kombinasjon med full kontroll over verdikjeden, takket være egen montering og produksjon i Verl, har Beckhoff de beste argumentene for et langsiktig partnerskap. Den globale servicen fra Beckhoff er også i samsvar med kundens produksjonsenheter over hele verden.

 

VEGAMET-VEGAPULS-crop

Radar, en bedre ultralyd

Spesielt utviklet for måletekniskee enkle applikasjoner

VEGA utvider leveringsprogrammet av radarbaserte nivåmålere med prisgunstige enheter for enkle applikasjoner. For noen få år siden startet en ny tidsalder for radarbaserte nivåmålere når VEGAPULS- instrumenter basert på 80GHz måleteknologi ble introdusert.

les mer...
Eplan ny versjon crop

Ny versjon av EPLAN-plattformen

kKn fullføres raskere med masseredigering av prosjektdata

EPLAN Platform, Version 2.9, har vært tilgjengelig siden slutten av januar. Hurtig opprettede QR-koder kan lagre hyperlenker, som kan åpnes ute i felten. Lagstyring sikrer at alle endringer lagres automatisk, noe som gjør det enda enklere å iverksette firmaets standarder.

les mer...
AMNYTT kolasj 01 20 crop

AMNYTT 01 2020 er publisert

Mennesket blir ikke overflødig i den digitale hverdag, hvor kunstig intelligens og maskinlæring vil være sentrale temaer. Tvert imot. Det er de bedriftene som evner å utnytte samspillet mellom mennesket og teknologien best, som vil bli vinnere i morgendagens industri. For å kunne møte utfordringene som vil stå i kø, må det utvikles nye samarbeidsarenaer.

les mer...
Adroit SDS2000X Plus PA crop

Oscilloskop fra Siglent med funksjonsrik standardkonfigurasjon

Et økonomisk oscilloskop som kan vokse med testbehovene

Siglent SDS2000X Plus, som forhandles av Adriot AS i Norge, har arvet det allsidige og brukervennlige brukergrensesnittet fra storebror SDS5000X, dette inkluderer 10” berøringsskjerm med multi-touch, ekstern mus- og tastaturkontroll samt innebygd webserver for fjernstyring, dette gjør det enkelt i bruk og reduserer læringskurven til et minimum.

les mer...