Endress Memosens_BS crop

Memosens' digitale sensorer lagrer kalibreringsdata, sensordata og prosessdata

Gjør livet enklere og forbedre prosessikkerheten med digital teknologi fra Memosens

Memosens teknologi, fra Endress+Hauser, revolusjonerer væskeanalyseteknologien. Den målte verdien konverteres til et digitalt signal som sendes induktivt til transmitteren, noe som eliminerer problemer knyttet til fukt og rust – sensorene kan til og med brukes under vann.

Memosens bruker signalalarmer ved brudd på overføringen og kan tilby det ypperste innen sikker dataoverføring slik at målepunktet får bedre tilgjengelighet og sikre, problemfrie prosesser.

Fordeler

  • Eliminer målefeil: kontaktfri digital dataoverføring unngår effektene av fukt, rust og saltbroer med alarmvarsling dersom signaloverføringen forstyrres.
  • EMC-sikkerhet er garantert: galvanisk isolasjon sikrer måling uten avbrudd.
  • Brukervennlig: kalibrering under gunstige laboratoriebetingelser, låsbar bajonettkobling, rask tilkobling med automatisk registrering av sensor.
  • Reduserte driftskostnader: enkelt sensorbytte med forhåndskalibrerte sensorer reduserer prosessens nedetid, og normal regenerering utvider sensorens levetid.
  • Dataadministrasjon på sitt beste: lagring av kalibreringsdata, sensordata og prosessdata gir mer presis prosesstyring og en optimalisert vedlikeholdsstrategi (prediktivt og preventivt vedlikehold).

Memosens: banebrytende sensorteknologi

Vår produktsøker hjelper deg å søke etter passende måleenheter, programvare eller systemkomponenter via produktegenskaper. Applicator fører deg gjennom et individuelt produktvalg via applikasjonsparametere.

Memosens' digitale sensorer lagrer kalibreringsdata, sensordata og prosessdata slik at kalibrering og regenerering kan foregå under laboratoriebetingelser for å utvide sensorenes levetid og minimere prosessens nedetid under vedlikehold. I feltet kan sensorer enkelt byttes ut i løpet av sekunder takket være den låsbare bajonettkoblingen og automatisk identifisering av sensorer. De lagrede dataene kan brukes til å utføre prediktivt vedlikehold og prosessoptimalisering.

 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...
670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...
Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad.