OEM-elektronisk_sakring-cro

En og samme sikring erstatter et stort antall glass sikringer

Gir bedre selektivitet

OEM Automatics leverandør Lutze utvider sortimentet av elektroniske sikringer. Nå presenteres to interessante nyheter som kommer til å bidra til økt selektivitet, mindre driftsstopp og raskere feilsøking.

Selektivitetsproblemer

Lave spenninger som 24 og 48 V DC mates av strømforsyninger med en begrenset utstrøm.  Kabler i kretsene begrenser kortslutningsstrømmen på grunn av sin resistans og dermed løser ikke tradisjonelle sikringer ut. Alle kursene faller og resulterer i driftsstopp og tidskrevende feilsøking.

Lutzes elektroniske sikringer er basert på en mikro prosessor og løser ut selv ved lange kabler og bryter omgående opp feilen uten at de andre kursene påvirkes.

Stor fleksibilitet – du velger:

  • Merkestrøm og karakteristikk stilles inn etter last
  • Separat alarm for hver kurs eller felles alarm
  • Mates via kobberskinne med visuell galvanisk isolasjon eller direkte på hver kurs
  • Fjernreset eller bare med knappen i front

716409 er sikring for 24 V DC kretser og små strømmer. Merkestrøm er innstillbar fra

200 mA – 2 A i 200 mA trinn. Velg mellom kvikk, mellom eller treg karakteristikk.

En og samme sikring erstatter et stort antall glass sikringer og garanterer en mye bedre selektivitet ved overlast eller kortslutning.

716406 er sikring for 48 V DC kretser, merkestrøm er innstillbar fra 1-6 A i 1 A trinn. 5 valgbare karakteristikker fra kvikk til meget treg avhengig av last og startstrømmer.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

JFK krympe crop

Bedre ergonomi med et mindre krympeverktøy, - for ledere og kabler opptil 2,5 mm2

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser. I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnittlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.