Vega 4 crop

Løsningen måte være enkel og driftssikker

Fungerte med en gang

Betong produsenten UNICON hadde store miljøutfordringer ved sitt anlegg på Sjursøya i Oslo. Ved fylling av råstoffsiloer hendte det at siloene ble overfylt. Råstoffene som er i pulverform sprede seg da ut over nærmiljøet i Oslo sentrum. Myndighetene krevde at betongprodusenten fikk kontroll på fyllingsprosessen, slik at forurensing av nærmiljøet ble forhindret.

Beskjeden var klar, utslipp måtte stanses. UNICON er en ledende produsent av betong i Norge. Nedstengning vil på store konsekvenser, både for betongprodusenten og byggebransjen i hovedstaden

Ikke rett frem.

Miljøet i en betongproduksjon er krevende. Det er mye støv og vasking av biler. Siloenes utforming kan også skape problemer. Overvåking av nivået måtte kunne styre påfylling fra tankbilene automatisk. Sjåførene styrte påfyllingsprosessen fra tankbilene selv. Noen sjåfører forstår godt hvorledes operasjonene skal utføres, mens andre ikke er så interessert i annet enn å få tømt tanken raskest mulig. Løsningen måte være enkel og driftssikker.

Les hele artikkelen her

Lenze digitalisering crop

Undersøkelse viser at ledere ikke er omstillingsklare

Forklare hvorfor de vil endre de grunnleggende rammevilkårene

Driveren for den nåværende digitale transformasjonen og den tette koblingen til de enorme økonomiske potensialer er det evige nasjonale og internasjonale produktivitetsløpet. Det blir ikke bare raskere for de involverte parter.

les mer...
ABB konsernsjef crop

ABB utnevner Björn Rosengren til konsernsjef

Møte behovene til kundene med en portefølje av teknologi og digitale løsninger

ABBs styre har enstemmig utnevnt Björn Rosengren til konsernsjef (CEO). Han starter i ABB 1. februar 2020 og etterfølger konsernsjef Peter Voser i rollen 1. mars 2020. På samme tidspunkt vil Peter Voser gå tilbake til stillingen som kun styreleder i ABB.

les mer...
Powerbox crop

Powerbox' nye DC/DC for krevende og robuste applikasjoner

I stand til å drive et stort spekter av applikasjoner

Powerbox, en av Europas største leverandører av kraftforsyninger og en ledende aktør gjennom mer enn fire tiår innen optimalisering av kraftløsninger for krevende applikasjoner, lanserer tre nye serier med 40W til 100W kortmonterte DC/DC-omformere.

les mer...
Siemens digital crop

Ledere er ikke rustet for digital omstilling

Flere virksomheter erkjenner behovet for rask omstilling

Årlig vurderer Siemens den digitale omstillingsevnen i norsk næringsliv. Årets funn konstaterer at selv om næringslivet erkjenner viktigheten av digitalisering, er ikke mellom- og toppledere rustet for omstillingen.

les mer...