MW remake nett crop

Teknologi og design er utviklet for enkelt å kunne ettermonteres i fordelingstav

Fremtidsrettet samarbeid

Malthe Winje utvider produktspekteret. Med solid kompetanse og erfaring innen elforsyning, automasjonsprodukter og byggautomatisering er det naturlig å utvide tilbudet i krysningspunktet mellom disse områdene. Det islandske firmaet Remake electric har utviklet et produkt som enkelt gir informasjon om elforbruket i et bygg eller produksjonsanlegg.

Malthe Winje er så sikker på at Remake electric har utviklet et fremtidsrettet produkt at de i forrige uke, torsdag 23. januar, undertegnet en samarbeidsavtale med det islandske selskapet. Både administrerende direktør i Malthe Winje Terje Bratlie og gründer og daglig leder i Remake Electric Hilmir Ingi Jónsson ser på avtalen som strategisk viktig. - Produktet faller godt inn i Malthe Winjes portefølje og vil være sentralt i arbeidet med å redusere kundenes energiforbruk, sa Bratlie. Jónsson fulgte opp med å understreke at de ser på Norge som et strategisk viktig marked.
Produktgruppen som kalles eTactica måler lasten (energiforbruket) i de kretsene brukeren ønsker. Et analyseverktøy gir enkelt sanntidsinformasjon om energiforbruket i de enkelte strømkretsene. Informasjonen som samles inn kan enkelt integreres i et SCADA (Supervisory Control And Data Acquisition) system.
Løsningen til Remake Electric er patentert. eTactica er en produktgruppe, hvor Baren EB-1xx som har direkte Modbus inngang for kommunikasjon til resten av produktene i serien eller til en PLS er helt sentralt. - Dette produktet anser vi som helt unikt, sier Bratlie. Vi har ikke funnet noe tilsvarende hos andre produsenter og har stor tro på dette.
Teknologi og design er utviklet for enkelt å kunne ettermonteres i fordelingstavler. Eksisterende komponenter i tavlen behøver ikke å flyttes på. eTactica kan plasseres oppå komponenter som allerede er installert og det er enkelt å trekke ledere til de kursene som skal overvåkes. Dette er plass og kostnadsbesparende.
I forbindelse med signering av avtalen ble det holdt en presentasjon av Remake Electrics produkt. Etter presentasjonene fikk marked og fagansvarlige hos Malthe Winje anledning til å diskutere løsningen med representanter for det islandske selskapet. Malthe Winjes erfarne medarbeidere kom med en del interessante innspill som kan være med på å utvikle produktet videre.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

JFK krympe crop

Bedre ergonomi med et mindre krympeverktøy, - for ledere og kabler opptil 2,5 mm2

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser. I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnittlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.