P F lang rekkevidde crop

Puls Range Teknologi benytter det måling i stedet for deteksjon

Fotoceller med ekstra lang rekkevidde fra Pepperl+Fuchs

Tradisjonelt har fotoceller vært basert på deteksjonsprinsippet, det vil si et senderelement som sender ut lys og et mottakerelement som enten detekterer lyset fra senderelementet eller ikke. Lyset kan reflekteres fra objektet eller reflektoren, og utgangen veksler avhengig av om lys mottas eller ikke.

Denne teknologien har sin begrensning når det gjelder rekkevidde. Med bruk av PRT, som står for Puls Range Teknologi benyttes det måling i stedet for deteksjon. En lyspuls sendes ut og tiden til denne når mottakeren måles og kan da omformes til et utgangssignal signal tilsvarende en standard fotocelle. Fordelen med PRT-teknologien er at det kan oppnås lengre rekkevidde enn med standard deteksjonsprinsipp.

R300-serien fra Pepperl+Fuchs som baserer seg på PRT-prinsippet har rekkevidde opp til 8 meter mot standard hvitt objekt og 2 meter mot sort. Mot refleks kan du oppnå sikker deteksjon opp til 50 meter.

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Graphic Group Mensch & Medien Gm

3D onlinekonfigurator for modulære testpluggsystemer

Testpluggsystemene FAME er den modulære systemmodulen for energiteknikk fra Phoenix Contact. Med FAME-konfiguratoren kan man nå med få klikk opprette personlig tilpassede løsninger for funksjonskontroll av strøm- og spenningsomformere samt utløse- og signalkontakter.

les mer...
Mario_Drechsler

Rittals fabrikk i Haiger vinner Industrie 4.0 Award

Rittal tildeles prisen Industrie 4.0 Award for sin smarte fabrikk i Haiger ROI-EFESO Management Consulting har etablert en standard for industrien i form av Industrie 4.0 award. I år går prisen til bedrifter som baner vei for den tyske industrien med smarte fabrikker. Rittal tildeles «Industrie 4.0 award 2022» for å digitalisere produksjon ved sin fabrikk i Haiger med hjelp av søsterbedriften German Edge Cloud.

les mer...
Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...