P F lang rekkevidde crop

Puls Range Teknologi benytter det måling i stedet for deteksjon

Fotoceller med ekstra lang rekkevidde fra Pepperl+Fuchs

Tradisjonelt har fotoceller vært basert på deteksjonsprinsippet, det vil si et senderelement som sender ut lys og et mottakerelement som enten detekterer lyset fra senderelementet eller ikke. Lyset kan reflekteres fra objektet eller reflektoren, og utgangen veksler avhengig av om lys mottas eller ikke.

Denne teknologien har sin begrensning når det gjelder rekkevidde. Med bruk av PRT, som står for Puls Range Teknologi benyttes det måling i stedet for deteksjon. En lyspuls sendes ut og tiden til denne når mottakeren måles og kan da omformes til et utgangssignal signal tilsvarende en standard fotocelle. Fordelen med PRT-teknologien er at det kan oppnås lengre rekkevidde enn med standard deteksjonsprinsipp.

R300-serien fra Pepperl+Fuchs som baserer seg på PRT-prinsippet har rekkevidde opp til 8 meter mot standard hvitt objekt og 2 meter mot sort. Mot refleks kan du oppnå sikker deteksjon opp til 50 meter.

Momek 1 crop

Imponerende maskinpark og dyktige medarbeider

Momek gruppen har antakelig den største maskineringsparken nord for Trondheim. Selskapets hovedaktivitet er basert i et omfattende og dynamisk industrikluster i Mo Industripark. Med utfordrende kunder og gode konkurrenter gir industriparken grunnlaget for utvikling av konkurransedyktige selskaper.

les mer...
Parker_SCFF_series_HRES crop

Parkers SCFF-koblinger hindrer væsketap og bidrar til å beskytte miljøet

SCFF-koblinger er veldig motstandsdyktige mot vibrasjoner

Parker Hannifin, den globale lederen innen bevegelses- og kontrollteknologi, utvider sitt FlatFace-tilbud med SCFF-serien. Koblingene i SCFF-serien gir brukerne en rekke fordeler som strekker seg fra frakobling med lav lekkasje til unngåelse av luftbobler under koblingen.

les mer...
Norsk Kylling crop

Prevas leverer Infor EAM til Norsk Kylling sitt nye fremtidsrettede anlegg på Orkanger

Er nå i en fase med brukeropplæring og innkjøring

Norsk Kylling satser på Infor EAM med Prevas. Løsningen testes og kjøres i gang først på Norsk Kyllings nåværende anlegg, for så å implementeres ved deres nye hypermoderne fabrikk i Orkanger som er under bygging.

les mer...
Norgren_ISOLine crop

Norgrens nye ISOLine sylinder i rustfritt stål

Enkle å konfigurere og handle online

Utvider Norgrens sortiment av ISO sylindre. ISOLine KA/802000 i rustfritt stål er den mest robuste og pålitelige sylinder til anvendelse i tøffe omgivelser og hvor kontakt med næringsmidler krever grundig nedvasking.

les mer...