Omron EU_E3FC crop

Gir betydelig økt levetid sammenlignet med standardtyper

Fotoceller for nedvaskbare applikasjoner

Omrons nye serie E3FC  er utviklet for å møte kravene til kunder i mat- og drikkevareindustrien. Den er vaskemiddelbestandige og ideelle i driftsmiljøer hvor det regelmessig blir vasket med høytrykksspyler.

 

Under disse tøffe driftsforhold vil E3FC sensorene gi en betydelig økt levetid sammenlignet med standardtyper.

For å gjør installasjon og justering enkelt, har Omrons nye M18 fotoceller sylindriske gjenger av den typen som ofte brukes til induktive sensorer. Utførelsen er laget i korrosjonsbestandig 316-L rustfritt stål og er delvis fylt med epoksy-harpiks for å gi en optimal beskyttelse mot vannstråler og industrielle vaskemidler for å forhindre at vann trenger inn via kontakten eller kableenden.
Alle E3FC sensorer har en IP68/IP69K inntrengningsbeskyttelse rating og et driftstemperaturområde fra -25 ºC til +55 ºC. Holdbarheten har blitt verifisert gjennom omfattende testing med en rekke vaskemidler og ved termisk sjokktesting i overflatespent vann.

Den nye E3FC serien komplementerer Omrons allerede eksisterende brede utvalg av sensorer. Produktene er tilgjengelige i en komplett serie med sender/ mottaker, retroreflektive, diffusreflektive og bakrunnsavblendede versjoner. Alle er utstyrt med LED lys for enkelt justering og økt rekkevidde. Sensorene er konstruert for fra nominelle 10-30V DC forsyninger og kan konfigureres av brukeren for light-on eller dark-on operasjoner.  

Om Omron
Omron Corporation har hovedkontor i Kyoto, Japan, og er et verdensledende selskap innenfor automasjon. Omron ble etablert i 1933 og ledes av administrerende direktør Yoshihito Yamada. Selskapet har over 36 500 ansatte i 35 land som arbeider for å levere produkter og tjenester til kunder på forskjellige felt, blant annet innen industriell automasjon, elektroniske komponenter og helsevesen. Selskapet er delt inn i fem regioner, og hovedkontorene ligger i Japan (Kyoto), Stillehavsasia (Singapore), Kina (Shanghai), Europa (Amsterdam) og USA (Chicago). Den europeiske organisasjonen har sitt eget anlegg for utvikling og produksjon og gir lokal kundestøtte i alle europeiske land. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du besøke Omrons nettsted på www.industrial.omron.eu

 

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...
670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...