Pepperl Ble beam crop

Det finnes applikasjoner der blått lys gir bedre refleksjon enn rødt

Fotocelle fra Pepperl+Fuchs med blått lys

Deteksjon av vanskelige objekter, som for eksempel solceller, kan være en utfordring for standard fotoceller med rødt lys, enten det er synlig rødt eller infrarødt. Årsaken til dette er fargen på solcellene i kombinasjonen med en coating som skal hindre refleksjoner og forbedre absorbering og dermed øke effektiviteten til solcellene.

Silisium som benyttes i solceller er blå og kombinasjonen av dette sammen med coatingen gjør at rødt lys med bølgelengde 550-700 nm absorberes. Blått lys er i området 470 nm og reflekteres og kan dermed detekteres av mottaker elementet på fotocella.

Løsningen på problemet er å benytte fotoceller med blått lys, som ML100-8-H-250-BU.

Også innen produksjon og handtering av printkort finnes det applikasjoner der blått lys gir bedre refleksjon enn rødt.

 

 

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Graphic Group Mensch & Medien Gm

3D onlinekonfigurator for modulære testpluggsystemer

Testpluggsystemene FAME er den modulære systemmodulen for energiteknikk fra Phoenix Contact. Med FAME-konfiguratoren kan man nå med få klikk opprette personlig tilpassede løsninger for funksjonskontroll av strøm- og spenningsomformere samt utløse- og signalkontakter.

les mer...
Mario_Drechsler

Rittals fabrikk i Haiger vinner Industrie 4.0 Award

Rittal tildeles prisen Industrie 4.0 Award for sin smarte fabrikk i Haiger ROI-EFESO Management Consulting har etablert en standard for industrien i form av Industrie 4.0 award. I år går prisen til bedrifter som baner vei for den tyske industrien med smarte fabrikker. Rittal tildeles «Industrie 4.0 award 2022» for å digitalisere produksjon ved sin fabrikk i Haiger med hjelp av søsterbedriften German Edge Cloud.

les mer...
Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...