Forum for Automatisk Produksjon 2015

26.08.15

Konferansen er et samarbeid mellom Norsk Industri og NFA. Vi får høre innlegg som viser utviklingen og bruken av automatisering og robotisering innen flere virksomhetsområder, blant annet fra verftsindustrien, vareproduksjon, trevare og næringsmiddelindustrien.

Åpningsinnlegget holdes av en spesialist på industri utvikling som presenterer Industri 4.0 – Tysklands strategi. Industri 4.0 har sitt opphav i Tyskland og tyskerne kaller det for den 4. industrielle revolusjon eller smart industri. Vi får i tillegg presentert hvilken betydning forskningen har for innovasjon, hvordan en får mer effektiv produksjon, samt hvordan en får økt konkurransekraft. Det blir også omvisninger på Aass Bryggeri og produksjonslokalene til OSO Hotwater.

Målgruppe:  Industriledere, produksjonsledere, prosjektledere, teknisk personell og akademia. Vi håper vi med dette kan videreutvikle en på forhånd god møteplass for alle som er interessert i en effektiv og automatisk industriproduksjon, tilpasset vårt høye kostnadsnivå

Del |